Alcar

DOTZ

DD2.JZ Drifting

Suunnittelu - todellinen mestariteos

Täydellinen muoto ja selkeä sanoma - DOTZ Misano yhdistää nämä näyttävästi!

DOTZ ei ole keksinyt uudelleen alumiinivannetta, mutta sen suunnittelun lähtökohta oli hyvin selvä: "kaikki muut". Siksi kehitysvaiheen aikana tuli jo selväksi, että ainutlaatuinen muotoilu tekee selkeän eron muihin nähden.
Ja mennessä askeleen vielä muita edemmäs, DOTZ lisäsi ylimääräisen annoksen teknologiaa, voimaa ja taitoa.

Nimi kertoo kaiken

Kaikki tämä yhdistettynä yhteen alumiinivanteeseen - DOTZ Misanoon. Nimi ei ole sattumaa, koska siinä viitataan "Misano World Circuit Marco Simoncelliin". Italian Superbike ja DTM Moto GP kilparataan, joka on tunnettu moottoriurheilun kilparata.

Suunnittelu - todellinen mestariteos

 DOTZ-projektiautomallin DD2.JZ-konseptiversiosta tuli täysin uusi muotoilu. Offset-puolat muodostavat erityisen aggressiivisen ja terävän ulkoasun. Kovera rakenne, joka saavuttaa "maksimaalisen suorituskyvyn" teknisen asiantuntemuksen ansiosta, ja ylimääräiset kapeat puolat, jotka antavat vanteille näyttävyyttä, ovat DOTZ Misanon sydän ja sielu.

Korkea kantavuus ja ABE-hyväksyntä mahdollistavat monien automallien näyttävyyden lisäämisen uudella DOTZ-vanteella. Olipa pieni tai suuri, Audi A3: sta A5: een, BMW 1 - BMW 5, uusi tai klassinen auto: DOTZ Misano on monipuolisempi kuin mikään vastaava vanne.

DOTZ Misano Grey ja Misano Dark - Tiedot & Faktat
Mitat:

7.5x17, 8x18, 8x19, 8.5x19, 9.5x19, 8.5x20, 9.5x20 tuumaa

Viimeistely:

gun metal (DOTZ Misano Grey) ja etureunasta kiillotettu gun metal (DOTZ Misano Dark)

Rakenne:

valettu, yksiosainen

Kiinnitys:

5 pulttinen

Kantavuus:

jopa 740 kg

TPMS:

100% TPMS sopiva

ABE:

laaja valikoima eri automalleja

Takuu:

3 vuotta