ALCAR TPMS Top Banner

TPMS henkilöautoille

ALCAR TPMS -

OE LAATUA

TPMS:n TULEVAISUUS ON ALCAR!

TPMS ttulee sanoista Tire Pressure Monitoring System, eli rengaspaineenseurantajärjestelmä. Vuoden 2014 lopusta lähtien kaikkiin uusiin henkilöautoihin on ollut pakollista asentaa rengaspaineen mittausjärjestelmä,  joten se ei ole mitään uutta. Uutta sen sijaan on se, että ALCAR tarjoaa uuden ja huomattavasti parannetun tuotesukupolven TPMS-segmentissä henkilöautojen jälkimarkkinoille.

Seuraavassa voit lukea yksityiskohtaisesti siitä, mistä TPMS: n neljä kirjainta on kyse ja minkälaista laajaa TPMS-tukea voit odottaa ALCAR jälleenmyyjiltä.

ALCAR Sensor logos

Uusi ALCAR Plug&Drive sensor sukupolvi

Uusi ALCAR Sensor Plug & Drive on jo valmiiksi ohjelmoitu ja valmis käytettäväksi välittömästi. Tämä säästää aikaa renkaiden vaihdon yhteydessä. Vain kuusi eri tunnistintyyppiä, joka tunnetaan lyhenteellä P&D, tarjoaa 96% auton kattavuuden* Euroopan markkinoilla eikä vaadi ohjelmointia eikä konfigurointia. Tämän tunnistimen iskulause on yksinkertainen: Plug and drive, asenna ja aja. ALCAR P&D -tunnistin on kuitenkin myös vapaasti ohjelmoitavissa, ja yhdessä ALCAR Universal Sensor -toiminnon kanssa se on markkinoiden nopeimmin vapaasti ohjelmoitavissa olevien tunnistimien joukossa.

*Koskee kaikkia automalleja vuodesta 2018 alkaen

Plug & Drive Sensor

 

Kaikissa uusissa ALCAR tunnistimissa on huomattavasti parempi akun käyttöikä älykkään akunhallinnan ja nopeiden hyväksyntöjen (Vmax) avulla jopa 300 km/h:n asti. Uusi ALCAR SENSOR -sukupolvi takaa OE-laadun. TÜV SÜD on testannut ja sertifioinut sen erittäin korkeilla vaatimuksilla ja ankarissa olosuhteissa. 

Enemmän joustavuutta liiketoimintaan

Uusi "ALCAR Sensor Universal" tarjoaa vastineeksi maksimaalisen joustavuuden kattamalla kaikista automalleista lähes 99 prosenttia*. Universal-tunnistin on yksi markkinoiden nopeimmin vapaasti ohjelmoitavista tunnistimista. Sen lisäetuna on, että ohjelmointi voidaan suorittaa monilla itsenäisillä TPMS-ohjelmointityökaluilla. Universal-tunnistin on saatavana neljällä erityyppisellä venttiilillä: Clamp in: musta, hopea ja harmaa sekä Snap in musta.

*Relates to all car models starting in 2018

Kaikissa uusissa ALCAR tunnistimissa on huomattavasti parempi akun käyttöikä älykkään akunhallinnan ja nopeiden hyväksyntöjen (Vmax) avulla jopa 300 km/h:n asti. Uusi ALCAR SENSOR -sukupolvi takaa OE-laadun. TÜV SÜD on testannut ja sertifioinut sen erittäin korkeilla vaatimuksilla ja ankarissa olosuhteissa. 

Kustannustehokas OE-tarviketunnistin

Uusi “ALCAR Sensor Single” on ennalta ohjelmoitu OE-tarviketunnistin. Ehdottomasti identtinen OE-tunnistimien kanssa, 100-prosenttisesti luotettava ja valmis välittömästi käyttöön. Yksi tunnistin on helppo asentaa Euroopan yleisimpiin automalleihin, ja se on kustannustehokas vaihtoehto kaikille rengasliikkeille, autoliikkeille, huoltamoille ja korjamoille. 

Kaikissa uusissa ALCAR tunnistimissa on huomattavasti parempi akun käyttöikä älykkään akunhallinnan ja nopeiden hyväksyntöjen (Vmax) avulla jopa 300 km/h:n asti. Uusi ALCAR SENSOR -sukupolvi takaa OE-laadun. TÜV SÜD on testannut ja sertifioinut sen erittäin korkeilla vaatimuksilla ja ankarissa olosuhteissa. 

Laaja OE-tunnistimien alue

ALCAR täydentää tunnistintuotevalikoimaansa yleisimmillä ja tärkeimmillä OE-tunnistimilla. Verkkokaupasta löydät laajan valikoiman OE-tunnistimia, joissa on tuotemerkkejä Schrader, Continental / VDO, HUF / BH-Sens ja Pacific.

Kuinka asennat ja tarkastat TPMS tunnistimen

 

TPMS uudelleen opetus paikallaan

ALCAR TECH600

ALCAR tarjoaa räätälöidyn ratkaisun: Uusien tunnistimien lisäksi ALCAR kehitti samanaikaisesti uuden korkean suorituskyvyn työkalun yhteistyössä TPMS-diagnoosityökalujen valmistuksen maailman johtavan BARTEC:n kanssa. ALCAR TECH600:n avulla jälleenmyyjiemme asiantuntijoilla on nyt käytettävissään kattava diagnoosi- ja ohjelmointityökalu, joka sisältää monia lisäominaisuuksia. Uusi ALCAR TECH600 sisältää muun muassa värinäytön, WIFI:n, Bluetooth OBDII:n, langattoman latauksen ja kestävän ergonomisen kotelon. Parannetun navigoinnin, laajan valikoiman valikkokielien, suorien päivitysten WIFI:n kautta sekä kattavien OBD-analyysivaihtoehtojen ansiosta uusi työkalu helpottaa päivittäisiä työrutiineja. Lisää tähän automaattiseen tunnistintunnistukseen, moniohjelmointiin, ERP-integraatioon ja laajaan tietokantaan uudelleenoppimismenettelyjä varten sekä kolmen vuoden lisenssijakso. Kertaluonteinen ALCAR-päivitys erikoistarjous tarjoaa kaikille jälleenmyyjille kattavan kattavuuden suurimpien tunnistinvalmistajien kanssa maailmanlaajuisesti.

 

Uusi TECH600diagnostiikkatyökalu saatavilla ALCAR Verkkokaupasta

 

Uusi ALCAR TECH600 on markkinoiden johtava ja nopein TPMS-työkalu. Olemme kehittäneet yhdessä BARTEC:n kanssa uuden kattavan tehokkaan työkalun, joka tekee jokapäiväisestä asennustyöstäsi mahdollisimman helpon. Automaattinen tunnistintunnistus, moniohjelmointi, ERP-integrointi ja kattava tietokanta uudelleenoppimisprosesseja varten sekä kolmen vuoden lisenssikausi.

Uusia tunnistinkehityksiä ovat seuraavat parannukset:

  • Laaja kattavuus ajoneuvoille Plug & Drive ja Universal tunnistimissa
  • Markkinoiden nopein tunnistimien kontaktiton ohjelmointi
  • Parempi yhteensopivuus muiden TPMS työkalujen kanssa
  • Suurempi tunnistimen nopeushyväksyntä, jopa 300 km/h
  • TÜV hyväksytty!

Helpoin ja nopein tapa päästä käsiksi tarjoukseesi on kirjautua sisään ALCAR Verkkokauppaan.

READY 4 MONIOHJELMOINTI

Yhteistyössä maailman johtavan TPMS-diagnostiikkalaitteiden valmistajan BERTEC:n kanssa ALCAR asettaa uusia standardeja TPMS-ratkaisuille. Neljän ALCAR yleistunnistimen samanaikainen ohjelmointi ALCAR Tech600 laitteella tekee prosessista nopeamman, kätevämmän ja ennen kaikkea turvallisemman. ALCAR teollisuusratkaisujen jatkuvat parannukset ovat seurausta teollisesta symbioosista ja ne pyrkivät aina parantamaan toimintaa. Autoteollisuuteen erikoistuneena yrityksenä voit käyttää vuosikymmenten tieto-taitoa säästääksesi aikaa ja rahaa. 

 

 

Ohjelmistot & Tarvikkeet

 

Päivitykset 

BARTECin tietokoneohjelmalla TPMSDesktop by BARTEC, voit päivittää ALCAR TECH600- laitteesi. Ohjelmistopäivitykset sisältävät esimerkiksi uudet automallit, uudelleenoppimismenettelyt, laajennetun OBD-kattavuuden ja uudet ohjelmointikoodit universaaleille tunnistimillemme. Lisäksi TPMSDesktopin avulla voit luoda käyttöliittymän tietojen siirtämiseksi varastonhallintajärjestelmään!

Lisenssit

Onko TPMS-työkalusi lisenssisaika päättynyt? Ei huolta! ALCAR verkkokaupasta, löydät vaihtoehdon laajentaa tai uusia lisenssisi kaikille ALCAR TPMS -työkaluille. 

Päivitykset

Tarjoamme uudelle  ALCAR TECH600 TPMS-työkalulle ainutlaatuisen päivityserityisen kaikille jälleenmyyjille, jotka tarjoavat kuluttajille kattavan valikoiman suurten tunnistinvalmistajien yleistunnistimia ohjelmoitavaksi. Päivityskoodin syöttämisen jälkeen voit ohjelmoida Schrader-, HUF / BH-Sens- ja Alligator-tunnistimet jo olemassa olevien ALCAR-tunnistimien (ALCAR Sensor + ALCAR by Schrader) lisäksi.

Työkalutarvikkeet

Oletko vahingossa asettanut väärin tai vahingoittanut jotain? Tarjoamme laajasti varaosia TPMS-työkaluusi. Ei ole väliä onko se OBD-johto, Bluetooth OBD tai latauslaite, meillä on oikea varaosa BARTEC:ltä tai ATEQ:lta.

ALCAR suosittelee kaikkien asiaankuuluvien TPMS-venttiilien komponenttien vaihtamista joka kerta renkaita vaihdettaessa turvallisuuden ja järjestelmän toimivuuden varmistamiseksi.

ALCAR:lta löydät oikeat venttiilit kaikille johtavien valmistajien OE-tunnistimien sekä yleisimmille ja tunnetuimmille jälkimarkkinoiden tunnistimille. ALCAR TPMS ohjeista löydät tietoa oikeaan venttiiliin, tunnistimeen ja huoltosarjoihin.

Vaikka napsautettava kuminen (snap-in) venttiili on vaihdettava kokonaan, ovat metalliset clamp-in venttiilit tarkistettava ainakin kumitiivisteen, kannen mutterin, venttiilin sydämen ja venttiilin kannen suhteen ja vaihdettava tarvittaessa.

Laaja ALCAR-huoltosarjavalikoima tarjoaa kaikki tarvittavat osat johtavilta tunnistinvalmistajilta. Käy ALCAR TPMS -konfiguraattorissa verkkokaupassa  tilataksesi oikean huoltosarjan, tai voit yksinkertaisesti selata huoltosarjojen allokointiluetteloa.

ALCAR-TPMS huoltosarjan avulla sinulla on kaikki tarvittavat työkalut TPMS-tunnistimien asentamiseen ja säätämiseen. Kalibroitu momenttiavain tarvittavilla kiinnikkeillä, jakoavain vääntömomentilla varustettuihin venttiilin sisäkkeisiin tai pieni T6-momenttiavain vanhempiin tunnistinmalleihin. Työkalusarja, jonka tuotenumero on SKA001, löytyy  ALCAR Verkkokaupasta.

ALCAR TPMS konfiguraattori on täydellinen tuki TPMS liiketoiminnallesi. Konfiguraattori listaa kaikki tunnistimiin liittyvät tiedot selkeästi ja yksityiskohtaisesti. Voit tutkia minkä tahansa tunnistimen numeron, tarkastella autoon liittyviä uudelleenoppimismenettelyjä ja tulostaa ne, löytää huoltosarjat ja varaventtiilit. Strukturoitu, selkeä ja aina ajan tasalla - ALCAR TPMS konfiguraattori. 

REKISTERÖIDY ALCAR MEMBERS AREASSA  NYT JA KOKEILE UUTTA TPMS KONFIGURAATTORIAMME.

 

Video TPMS toiminnasta ja tarkastamisesta

 

Video uudelleen opettamisesta ja tunnistimien asentamisesta

         

Image Videos

KOLME  tapaa TPMS tunnistimien opettamiseen

Automaattinen opetusAuto pystyy oppimaan oppia uusien tunnistimien ID:t ilman työkalua. Tunnistimien oppiminen edellyttää vain auton ajamista. Joissakin tapauksissa (esim. BMW) aktivointi on välttämätöntä auton ajotietokoneen kautta.

Vinkki: Anna auton seistä noin 20 minuuttia renkaiden asennuksen jälkeen, jotta järjestelmä kalibroituu uudelleen. Tämä on erittäin tärkeää. Auto ei ehkä etsi uusia tunnistimia, jos renkaiden vaihto tapahtui liian nopeasti. Uudelleenoppimismenettely voi kestää 5-20 minuuttia (automallista riippuen), jonka aikana suosittelemme ajamaan vähintään 20 km/h nopeudella.

OBDTPMS-työkalu, jossa on OBD-sovitin, tarvitaan uusien tunnistin-ID:n ohjelmointiin auton ohjausyksikön kautta. Uudet tunnistin-ID:t voidaan ohjelmoida ajamatta autoa.

Vianmääritysvinkkejä: Siirrä uudet tunnistin-ID:n OBD:n kautta ja odota 5 minuuttia (kun työkalu ja auto kytketään päälle ja kytketään toisiinsa). Kytke sitten auton käynnistysasento OFF ja sitten ON (moottori sammutettu) ja odota vielä 5 minuuttia. Sillä välin skannaa tunnistimet uudelleen TPMS-työkalulla. Aja sen jälkeen autolla vähintään 10 minuuttia.

Toyota/Lexus: Tunnistin-ID:n siirto voi olla lukittu. ALCAR TPMS -työkalujen avulla voit ensin avata ohjausyksikön lukituksen OBD:n kautta ja aktivoida sitten ID-siirron.

Paikallaan – Käytä TPMS-työkalua auton kanssa uudelleen oppimisen tilassa. Uudet tunnistin-ID:t voidaan tallentaa auton ohjausyksikköön ajamatta autoa. Aseta auto uudelleenoppimistilaan ja skannaa tunnistimet TPMS-työkalulla.

Tämä uudelleenoppimismenetelmä on hyvin yleinen yhdysvaltalaisissa malleissa, ja se löytyy myös Euroopasta, esim. Opelissa (Chevrolet) tai Fordissa.

Vinkki: Aseta auto uudelleenoppimistilaan auton valikosta tai tarvittaessa painamalla avaimen lukituspainiketta samanaikaisesti uudelleentunnistustilassa. Kytke ennen tätä käsijarru päälle.

E-mail: vannemyynti@alcar.fi

Puhelin: 010 526 7500

Members Area