Alcar

TERÄSVANTEET

OE LAATUA

ALCAR STAHLRAD

ALCAR STAHLRAD on markkinajohtaja Euroopan teräsvanteiden jälkimarkkinoilla.

Yrityksen omassa tuotantolaitoksessa ALCAR RUOTE SA, italiankielisessä Sveitsin osassa, voidaan valmistaa yli 2 miljoonaa teräsvannetta vuodessa. Kaikki 110 työntekijää varmistaa, että noin 18 000 tonnia korkealaatuista terästä muutetaan alkuperäisiä osia vastaaviksi laatutuotteiksi vuosittain. Korkeimman laadun lisäksi ALCAR-teräsvanteille on ominaista nopea saatavuus.

Joustavien työskentely- ja tuotantomenetelmien ansiosta voimme täyttää nämä markkinoiden vaatimat muutokset lähes välittömäsi. ALCAR STAHLRAD teräsvanteita saatavilla 4,5 ja 6-pulttisella kiinnityksellä ja tuumakoossa 13"-17". Kaikki ALCAR teräsvanteet ovat auton alkuperäisiä mittoja ja ulkonäköä vastaavia ja TÜV-hyväksyttyjä.

Teräsvanteiden tuotantoa "Laadukkasti valmistettu Sveitsissä".

ALCAR STAHLRAD Silver

Rengaspaineenseurantajärjestelmä (TPMS) on ajoneuvoon integroitu järjestelmiä, joka seuraa jatkuvasti rengaspainetta. On olemassa kahta eri tyyppiä; suora järjestelmä (mittaamalla rengaspaine tunnistimen kautta vanteen sisällä) ja epäsuora järjestelmä (mittaamalla rengaspaine ajoneuvon ABS sensorin kautta). Näyttö auton sisällä kertoo kuljettajalle, jos yksi tai useampi renkaista on menettänyt/menettää painetta. Jokaiseen vanteeseen asennetaan oma tunnistin.

Kaikki ALCAR Teräsvanteet ovat 100% TPMS-SOPIVIA.

ALCAR - Lähellä sinua

Jälleenmyyjämme ovat alan kovia ammattilaisia! He palvelevat Sinua ympäri Suomen.

Jälleenmyyjähakuun