ALCAR Steel 15 4045 black Suzuki Baleno

TERÄSVANTEET

OE LAATUA

ALCAR STAHLRAD

ALCAR STAHLRAD on markkinajohtaja Euroopan teräsvanteiden jälkimarkkinoilla.

Yrityksen omassa tuotantolaitoksessa ALCAR RUOTE SA, italiankielisessä Sveitsin osassa, voidaan valmistaa yli 2 miljoonaa teräsvannetta vuodessa. Kaikki 110 työntekijää varmistaa, että noin 18 000 tonnia korkealaatuista terästä muutetaan alkuperäisiä osia vastaaviksi laatutuotteiksi vuosittain. Korkeimman laadun lisäksi ALCAR-teräsvanteille on ominaista nopea saatavuus.

Joustavien työskentely- ja tuotantomenetelmien ansiosta voimme täyttää nämä markkinoiden vaatimat muutokset lähes välittömäsi. ALCAR STAHLRAD teräsvanteita saatavilla 4,5 ja 6-pulttisella kiinnityksellä ja tuumakoossa 13"-17". Kaikki ALCAR teräsvanteet ovat auton alkuperäisiä mittoja ja ulkonäköä vastaavia ja TÜV-hyväksyttyjä.

Teräsvanteiden tuotantoa "Laadukkasti valmistettu Sveitsissä".

ALCAR STAHLRAD Silver

Rengaspaineenseurantajärjestelmä (TPMS) on ajoneuvoon integroitu järjestelmiä, joka seuraa jatkuvasti rengaspainetta. On olemassa kahta eri tyyppiä; suora järjestelmä (mittaamalla rengaspaine tunnistimen kautta vanteen sisällä) ja epäsuora järjestelmä (mittaamalla rengaspaine ajoneuvon ABS sensorin kautta). Näyttö auton sisällä kertoo kuljettajalle, jos yksi tai useampi renkaista on menettänyt/menettää painetta. Jokaiseen vanteeseen asennetaan oma tunnistin.

Kaikki ALCAR Teräsvanteet ovat 100% TPMS-SOPIVIA.

ALCAR - Lähellä sinua

Jälleenmyyjämme ovat alan kovia ammattilaisia! He palvelevat Sinua ympäri Suomen.

Jälleenmyyjähakuun