Alcar

Täydellistä teräsdesignia

ALCAR HYBRIDRAD

ALCAR Group on erikoistunut valmistamaan jälkimarkkinoille vanteita, joissa on myös askel innovatiivista tekniikkaa. Symbioosi teräsvanteiden ja alumiinivanteiden välillä ovat eduksi molempien vanteiden kehityksessä.

Yrityksen omassa tuotantolaitoksessa ALCAR RUOTE SA, italiankielisessä Sveitsin osassa, voidaan valmistaa yli 2 miljoonaa teräsvannetta vuodessa. Kaikki 110 työntekijää varmistaa, että noin 18 000 tonnia korkealaatuista terästä muutetaan alkuperäisiä osia vastaaviksi laatutuotteiksi vuosittain. Korkeimman laadun lisäksi ALCAR teräsvanteille on ominaista nopea saatavuus.

ALCAR HYBRIDRAD vanteita saatavana kokovalikoimassa 6x15", 6,5x16", 7x16" ja 7x17" ja automerkeille Audi, Citroën, Dacia, Ford, Hyundai, Kia, Mazda, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Subaru ja Volkswagen. Kaikista ALCAR HYBRIDRAD teräsvanteista on saatavilla ABE ja TÜV todistukset.

Teräsvanteiden tuotantoa "Laadukkasti valmistettu Sveitsissä".

ALCAR Hybridrad Vanne

Rengaspaineenseurantajärjestelmä (TPMS) on ajoneuvoon integroitu järjestelmiä, joka seuraa jatkuvasti rengaspainetta. On olemassa kahta eri tyyppiä; suora järjestelmä (mittaamalla rengaspaine tunnistimen kautta vanteen sisällä) ja epäsuora järjestelmä (mittaamalla rengaspaine ajoneuvon ABS sensorin kautta). Näyttö auton sisällä kertoo kuljettajalle, jos yksi tai useampi renkaista on menettänyt/menettää painetta. Jokaiseen vanteeseen asennetaan oma tunnistin.

Kaikki ALCAR Teräsvanteet ovat 100% TPMS-SOPIVIA.

ALCAR - Lähellä sinua

Jälleenmyyjämme ovat alan kovia ammattilaisia! He palvelevat Sinua ympäri Suomen.

Jälleenmyyjähakuun