ALCAR TPMS Top Banner

Raskaalle kalustolle

ALCAR SENSOR HD

TPMS:n TULEVAISUUS ON ALCAR!

TPMS tulee sanoista Tire Pressure Monitoring System, eli rengaspaineenseurantajärjestelmä.

Heinäkuusta 2022 alkaen hyötyajoneuvoalalla tapahtuu merkittäviä edistyksellisiä muutoksia. EU:n uuden turvallisuusmääräyksen ECE 2144/2019 (ECER141) mukaan kaikki heinäkuusta 2022 alkaen valmistetut N1-N3, O3 ja O4 sekä M2 ja M3 luokkien hyötyajoneuvot tulee olla varustettu rengaspaineen valvontajärjestelmällä (TPMS). ALCAR on varautunut tähän lanseeraamalla uuden ja täysin 100%:sesti hyötyajoneuvojen yleiskäyttöön sopivan ALCAR Sensor HD (Heavy Duty) -tunnistimen keväällä 2022.

Se, mikä on ollut pakollista henkilöautoissa jo pitkään, tulee pian myös hyötyajoneuvoihin: rengaspaineen valvontajärjestelmä (TPMS). Väärä ja laskenut rengaspaine lisää merkittävästi renkaan tiehen kohdistuvaa kitkaa, joka osaltaan kuluttaa renkaan pintaa paljon nopeammin, kuin oikeilla rengaspaineilla ajaminen. Korkeampi vierintävastus lisää polttoaineen kulutusta ja CO2-päästöjä, samoin myös riittämätön rengaspaine vaikuttaa ajoneuvon ajovakauteen, ohjattavuuteen sekä jarrutusmatkoihin. Lyhyesti sanottuna, TPMS säästää renkaita, polttoainetta ja lisää ajoturvallisuutta. Nämä kaikki ovat tärkeitä asioita hyötyajoneuvojen kuljettajille.

Uusi ALCAR SENSOR HD

Uusi ALCAR Sensor HD (Heavy Duty)tunnistin on yleistunnistin, joka voidaan ohjelmoida mihin tahansa hyötyajoneuvoon sopivaksi. Ohjelmoinnin lisäksi kiinnityksessä on huomioitu erikokoiset vanteet, tunnistin kiinnitetään vanteen ympärille erityisellä äärimmäisiä kuormien sitomista varten olevalla pantakiinnityksellä 17,5-24,5 tuuman kokoisiin vanteisiin. Näin tunnistimien jälleenmyyjällä ei tarvitse olla varastossa eri hyötyajoneuvoille erilaisia tunnistimia.

Ohjelmointi tapahtuu ALCAR Tech600 tai muiden valmistajien TPMS ohjelmointilaitteella erittäin nopeasti. Tunnistimen patterin kestoaika sama kuin OE tunnistimissa, eli noin 5 vuotta. Uusi ALCAR Sensor HD tunnistinta on saatavilla kaikkialta Euroopasta ALCAR jälleenmyyjiltä.

ALCAR SENSOR HD
Asennusvideo ALCAR SENSOR HD   

ALCAR TECH600

ALCAR tarjoaa räätälöidyn ratkaisun: Uusien tunnistimien lisäksi ALCAR kehitti samanaikaisesti uuden korkean suorituskyvyn työkalun yhteistyössä TPMS-diagnoosityökalujen valmistuksen maailman johtavan BARTEC:n kanssa. ALCAR TECH600:n avulla jälleenmyyjiemme asiantuntijoilla on nyt käytettävissään kattava diagnoosi- ja ohjelmointityökalu, joka sisältää monia lisäominaisuuksia. Uusi ALCAR TECH600 sisältää muun muassa värinäytön, WIFI:n, Bluetooth OBDII:n, langattoman latauksen ja kestävän ergonomisen kotelon. Parannetun navigoinnin, laajan valikoiman valikkokielien, suorien päivitysten WIFI:n kautta sekä kattavien OBD-analyysivaihtoehtojen ansiosta uusi työkalu helpottaa päivittäisiä työrutiineja. Lisää tähän automaattiseen tunnistintunnistukseen, moniohjelmointiin, ERP-integraatioon ja laajaan tietokantaan uudelleenoppimismenettelyjä varten sekä kolmen vuoden lisenssijakso. Kertaluonteinen ALCAR-päivitys erikoistarjous tarjoaa kaikille jälleenmyyjille kattavan kattavuuden suurimpien tunnistinvalmistajien kanssa maailmanlaajuisesti.

 

ALCAR TECH600 diagnostiikkatyökalu saatavilla ALCAR Verkkokaupasta

 

ALCAR TECH600 on markkinoiden johtava ja nopein TPMS-työkalu. Olemme kehittäneet yhdessä BARTEC:n kanssa uuden kattavan tehokkaan työkalun, joka tekee jokapäiväisestä asennustyöstäsi mahdollisimman helpon. Automaattinen tunnistintunnistus, moniohjelmointi, ERP-integrointi ja kattava tietokanta uudelleenoppimisprosesseja varten sekä kolmen vuoden lisenssikausi.

Uusia tunnistinkehityksiä ovat seuraavat parannukset:

  • Laaja kattavuus ajoneuvoille Plug & Drive ja Universal tunnistimissa
  • Markkinoiden nopein tunnistimien kontaktiton ohjelmointi
  • Parempi yhteensopivuus muiden TPMS työkalujen kanssa
  • Suurempi tunnistimen nopeushyväksyntä, jopa 300 km/h
  • TÜV hyväksytty!

Helpoin ja nopein tapa päästä käsiksi tarjoukseesi on kirjautua sisään ALCAR Verkkokauppaan.

READY 4 MONIOHJELMOINTI

Yhteistyössä maailman johtavan TPMS-diagnostiikkalaitteiden valmistajan BERTEC:n kanssa ALCAR asettaa uusia standardeja TPMS-ratkaisuille. Neljän ALCAR yleistunnistimen samanaikainen ohjelmointi ALCAR Tech600 laitteella tekee prosessista nopeamman, kätevämmän ja ennen kaikkea turvallisemman. ALCAR teollisuusratkaisujen jatkuvat parannukset ovat seurausta teollisesta symbioosista ja ne pyrkivät aina parantamaan toimintaa. Autoteollisuuteen erikoistuneena yrityksenä voit käyttää vuosikymmenten tieto-taitoa säästääksesi aikaa ja rahaa. 

 

 

Ohjelmistot & Tarvikkeet

 

Päivitykset 

BARTECin tietokoneohjelmalla TPMSDesktop by BARTEC, voit päivittää ALCAR TECH600- tai TECH300-laitteesi. Ohjelmistopäivitykset sisältävät esimerkiksi uudet automallit, uudelleenoppimismenettelyt, laajennetun OBD-kattavuuden ja uudet ohjelmointikoodit universaaleille tunnistimillemme. Lisäksi TPMSDesktopin avulla voit luoda käyttöliittymän tietojen siirtämiseksi varastonhallintajärjestelmään!

ALCAR VT56:lle ATEQ tarjoaa webVT PC-ohjelmiston, joten pysyt aina ajan tasalla VT56:n kanssa.

Lisenssit

Onko TPMS-työkalusi lisenssisaika päättynyt? Ei huolta! ALCAR verkkokaupasta, löydät vaihtoehdon laajentaa tai uusia lisenssisi kaikille ALCAR TPMS -työkaluille. 

Päivitykset

Tarjoamme uudelle  ALCAR TECH600 TPMS-työkalulle ainutlaatuisen päivityserityisen kaikille jälleenmyyjille, jotka tarjoavat kuluttajille kattavan valikoiman suurten tunnistinvalmistajien yleistunnistimia ohjelmoitavaksi. Päivityskoodin syöttämisen jälkeen voit ohjelmoida Schrader-, HUF / BH-Sens- ja Alligator-tunnistimet jo olemassa olevien ALCAR-tunnistimien (ALCAR Sensor + ALCAR by Schrader) lisäksi.

Työkalutarvikkeet

Oletko vahingossa asettanut väärin tai vahingoittanut jotain? Tarjoamme laajasti varaosia TPMS-työkaluusi. Ei ole väliä onko se OBD-johto, Bluetooth OBD tai latauslaite, meillä on oikea varaosa BARTEC:ltä tai ATEQ:lta.

ALCAR TPMS konfiguraattori on täydellinen tuki TPMS liiketoiminnallesi. Konfiguraattori listaa kaikki tunnistimiin liittyvät tiedot selkeästi ja yksityiskohtaisesti. Voit tutkia minkä tahansa tunnistimen numeron, tarkastella autoon liittyviä uudelleenoppimismenettelyjä ja tulostaa ne, löytää huoltosarjat ja varaventtiilit. Strukturoitu, selkeä ja aina ajan tasalla - ALCAR TPMS konfiguraattori. 

REKISTERÖIDY ALCAR MEMBERS AREASSA  NYT JA KOKEILE UUTTA TPMS KONFIGURAATTORIAMME.

 

Video TPMS toiminnasta ja tarkastamisesta

 

Video uudelleen opettamisesta ja tunnistimien asentamisesta

         

Image Videos

KOLME  tapaa TPMS tunnistimien opettamiseen

Automaattinen opetusAuto pystyy oppimaan oppia uusien tunnistimien ID:t ilman työkalua. Tunnistimien oppiminen edellyttää vain auton ajamista. Joissakin tapauksissa (esim. BMW) aktivointi on välttämätöntä auton ajotietokoneen kautta.

Vinkki: Anna auton seistä noin 20 minuuttia renkaiden asennuksen jälkeen, jotta järjestelmä kalibroituu uudelleen. Tämä on erittäin tärkeää. Auto ei ehkä etsi uusia tunnistimia, jos renkaiden vaihto tapahtui liian nopeasti. Uudelleenoppimismenettely voi kestää 5-20 minuuttia (automallista riippuen), jonka aikana suosittelemme ajamaan vähintään 20 km/h nopeudella.

OBDTPMS-työkalu, jossa on OBD-sovitin, tarvitaan uusien tunnistin-ID:n ohjelmointiin auton ohjausyksikön kautta. Uudet tunnistin-ID:t voidaan ohjelmoida ajamatta autoa.

Vianmääritysvinkkejä: Siirrä uudet tunnistin-ID:n OBD:n kautta ja odota 5 minuuttia (kun työkalu ja auto kytketään päälle ja kytketään toisiinsa). Kytke sitten auton käynnistysasento OFF ja sitten ON (moottori sammutettu) ja odota vielä 5 minuuttia. Sillä välin skannaa tunnistimet uudelleen TPMS-työkalulla. Aja sen jälkeen autolla vähintään 10 minuuttia.

Toyota/Lexus: Tunnistin-ID:n siirto voi olla lukittu. ALCAR TPMS -työkalujen avulla voit ensin avata ohjausyksikön lukituksen OBD:n kautta ja aktivoida sitten ID-siirron.

Paikallaan – Käytä TPMS-työkalua auton kanssa uudelleen oppimisen tilassa. Uudet tunnistin-ID:t voidaan tallentaa auton ohjausyksikköön ajamatta autoa. Aseta auto uudelleenoppimistilaan ja skannaa tunnistimet TPMS-työkalulla.

Tämä uudelleenoppimismenetelmä on hyvin yleinen yhdysvaltalaisissa malleissa, ja se löytyy myös Euroopasta, esim. Opelissa (Chevrolet) tai Fordissa.

Vinkki: Aseta auto uudelleenoppimistilaan auton valikosta tai tarvittaessa painamalla avaimen lukituspainiketta samanaikaisesti uudelleentunnistustilassa. Kytke ennen tätä käsijarru päälle.

E-mail: vannemyynti@alcar.fi

Puhelin: 010 526 7500

Members Area