Alcar

MAXION Wheels

Tarjoamme laajan valikoiman MAXION teräsvanteita raskaalle kalustolle

Hayes Lemmerz nimellä tunnetut teräsvanteet ovat muuttaneet nimensä MAXION Wheels  vuoden 2015 alussa. Tuotteet ja laatu ovat säilyneet yhtä laadukkaina kuin ennenkin, vain nimi muuttui.

MAXION on yksi maailman johtavista teräsvanteiden valmistajista hyötyajoneuvoihin, sekä jälkimarkkinoille että suoraan autoteollisuudelle.

Yhtiö on sulautunut kahdesta historiallisesta yrityksestä: toisen yrityksen tuotteita käytettiin 1900-luvun alussa ja toisena yrityksenä oli saksalainen perhe, Lemmerz, joka on valmistanut vanteita ensimmäisen maailmansodan jälkeen. Vuonna 1997 nämä kaksi yhtiötä yhdistyivät ja tänään tämä yhtiö tarjoaa miljoonia tuotteita maailmanmarkkinoille.

Edistyksellinen suunnitteluteknologia, analytiikan asiantuntemus ja hienostuneet valmistusmenetelmät ovat taannet sen, että nykyään Maxion on yksi maailman johtavista teräsvanneteollisuuden merkeistä.

ALCAR Finland Oy toimii MAXION Wheelsin maahantuojana Suomessa ja meillä on laaja valikoima MAXION teräsvanteita varastossa valmiina toimitukseen. Keskittymällä korkeaan palvelutasoon ja nopeisiin toimituksiin haluamme olla luotettava yhteistyökumppani jälleenmyyjillemme.

Tuotetiedot löytyvät jälleenmyyjille ALCAR Verkkokaupan kautta, kirjaudu sisään osiosta "Members" sivun oikeasta ylänurkasta.

Maxion Wheels Vanne