ALCAR Holding GmbH

ALCAR FINLAND OY

LUOTETTAVA KUMPPANI

ALCAR FINLAND OY tarjoaa  rengas- ja vannejälleenmyyjille sekä auto- ja rengasmaahantuojille vanteita ja niiden lisätarvikkeita jokaiseen lähtöön. Tuoteryhminä ovat alumiini- ja teräsvanteet henkilö-, paketti- ja kuorma-autoihin sekä vanteiden lisätarvikkeet, kuten TPMS rengaspainetunnistimet.

Erittäin laajan vannevalikoiman lisäksi ALCAR FINLAND OY:n vahvuuksia ovat tuotteitten kattava varastointi ja lyhyet toimitusajat. Myös käyttäjäystävälliset järjestelmät, joita jatkuvasti kehitetään jälleenmyyjiemme kanssa, ovat yrityksemme vahvoja osa-alueita. Tuotteillamme tiukimmat laatusertifioinnit, kuten KBA ja TÜV sertifioinnit.

Yrityksemme jatkuva kehitystyö mm. järjestelmien, tuotevalikoiman, logistiikan ja markkinoinnin parissa on kasvattanut yrityksestä merkittävimmän jakeluyrityksen vannealalla Suomessa. Tarjoamamme palvelukokonaisuus on syy yrityksemme vahvaan asemaan alalla ja tuotemerkeillämme Suomessa. 

ALCAR FINLAND OY on ALCAR Wheels Gmbh:n jakeluyritys. ALCAR WHEELS GMBH on Euroopan jälkimarkkinoiden markkinajohtaja alumiini- ja teräsvanteiden valmistajana, jonka tehtaat ovat Saksassa ja Sveitsissä. Tämän yhtiön perustana on innovatiivisuus, muotoilu, ensiluokkainen tuotanto, teknologia ja palveluorientoitu logistiikka. ALCAR yhdistää muotoilun ja tuotekehityksen, tuotannon, markkinoinnin sekä myynnin oman konserninsa sisällä. Yhtiö toimii Euroopassa 16 eri maassa ja sisältää 30 eri yritystä. Yhtiön seitsemän eri tuotemerkkiä myy 4,86 milj. vannetta maailmanlaajuisesti ja työllistää lähes 800 henkilöä ympäri maailmaa.

ALCAR FINLAND OY:n yhteystiedot
Plaza Business Park Hehku
Äyritie 18
01510 Vantaa

P: (+358) 10 526 7500
E-mail: vannemyynti@alcar.fi