Kohti ääretöntä ja sen yli

Uusi DOTZ Kalahari – nimi kertoo kaiken

Joustavuus ja kestävyys ovat mitä tarvitset matkalla autiomaassa. Kuuma hiekkamaa, savea, laajat suolatasanteet ja karut kivipellot odottavat seikkailunhaluisia off-roading-faneja, kun he uskaltavat lähteä Kalaharin autiomaahan. Tämä autiomaa on muutakin kuin hiekkaa ja kuivuutta. Suuret pohjavesivarat mahdollistavat suuren biologisen monimuotoisuuden aavikon kasvistossa ja eläimistössä. Mutta ilman nelivetoa et pääse aromaisemassa eteenpäin, ja varapolttoainekanisteri kannattaa myös täyttää ääriään myöten, sillä karu maisema on hyvin harvaan asuttua.

Bild1

Jos etsit yksinäisiä retkiä koskemattomassa erämaassa, tarvitset uskollisia kumppaneita, jotka selviävät äärimmäisistä olosuhteista. Erityisesti maastoautot, kuten Toyota HILUX, Ford Ranger Raptor, Nissan Navara tai Mitsubishi L200, sopivat erittäin hyvin vaativiin haasteisiin, kuten Kalahariin. Tällaiset raskassarjalaiset vaativat vahvaa tukea, jonka he saavat DOTZ Kalaharissa. Uusi DOTZ-vanne on yhtä monipuolinen kuin kaimansa. Jokaiselle kovalle maastoautoilijalle löytyy jotakin, 5- ja 6-reikäisille ja 7x16-8x18 tuuman koossa.

Bild4

Vahva 8-puolainen vanne huokuu teknistä hienostuneisuutta ja uhmaa jokaista haastetta äärimmäisellä, jopa 1 150 kg:n kantavuudella vannetta kohti, menettämättä koskaan viileää ulkonäköään joko mustana mattapintaisena tai mustana etureunasta kiillotettuna. Kiitos erityisen SRC pinnoitteen; maalin ja lakan, joka suojaa pintaa äärimmäisiltä sääolosuhteilta. Vilkaisu DOTZ-vannesovittimeen kannattaa, sillä saat katsauksen uudesta DOTZ Kalaharista oman autosi alla. Ja samalla kun olet siinä, suosittelemme selaamaan koko 4x4-vannevalikoimaa, sillä uusi tuotevalikoima tarjoaa oikean vanteen jokaiselle off-road-harrastajalle.

ALCAR 3D Vannesovitin

Bild2

Oikean materiaalin valinta on yhtä tärkeää kuin vanteen tekniset vaatimukset. Selvitä, kuinka tärkeä oikea vanne avoimessa maassa on, napsauttamalla: https://www.dotz-wheels.com/magazine/blog/4x4.

DOTZ:lla on oikea vanne jokaiseen seikkailuun!

Bild3