SRC eli Salt Resistant Coat - mitä se tarkoittaa

ALUMIINIVANTEITA TALVELLA? SRC PINNOITE TEKEE SEN MAHDOLLISEKSI

Kuluttajat ja autoharrastajat ympäri maailmaa ovat halunneet aina löytää alumiinivanteen, jota pystyy käyttämään ympäri vuoden. ALCAR on tarttunut haasteeseen ja vastaa siihen kovin panoksin. Tuloksena on vahva SRC pinnoite, joka tulee muuttamaan kuluttajien käsityksen ympärivuotisen vanteen kestävyydestä. SRC muodostuu sanoista Salt Resistant Coat, ja sitä se todella on!

Mistä SRC koostuu?

SRC muodostuu sanoista Salt Resistant Coat, ja sitä se todella on! Tämä sisältää 3-kerrosprosessin - pohjamaalin, värillisen maalikerroksen ja päällyslakkan. Pohjamaali on aina erittäin kova ja väriltään musta tai vaaleanharmaa, maalattu sähköstaattisesti ja joka" paistetaan" 210°:ssa 45 minuuttia. Todellisena "väriaineena" on nykyaikainen märkäpinnoite, joka levitetään 180°C:ssa. Läpinäkyvä viimeisin pinnoite ja ensimmäinen suojaus ympäristövaikutuksia vastaan on huippuluokan kova päällyslakka.

Näe ja koe kuinka se toimii

Osoitteessa http://www.sr3-saltlab.com/ nähdään humoristisella tavalla, kuinka alumiinivanne joutuu kunnon koetukselle. Tässä mallinnetaan kolmen kovimman vastuksen voimaa, tiesuolaa, pakkasta ja jäätä sekä hiekoitushiekkaa ja hiekkapölyä. ALCAR konsernin erityisessä laboratoriossa alumiinivanteet ja SRC pinnoite on testattu ammattilaisten ja kuluttajien kanssa vaativissa olosuhteissa ja todellisessa koitoksessa.