Alcar

DOTZ Interlagos

DOTZ Interlagos

DOTZ Interlagosin seurassa

Äärimmäinen paine äärimmäisissä olosuhteissa, nämä ovat olosuhteet, joissa kisataan kuuluisalla radalla Brasiliassa. Autódromo José Carlos Pace, joka tunnetaan myös nimellä Interlagos, asettaa erityisiä vaatimuksia kuljettajille ja autoille. DOTZ:n päätös oli nimetä uusi vanne tämän radan ja vaatimusten mukaan, joka kuvastaa juuri tätä vannetta.

"Golfluokan" autoille

Ns. ”Golfluokan” autoille ei ole mitään epäselvää päätöksen kanssa. Yleisimmät 17 ja 19 tuuman mitat ABE- ja ECE-hyväksynnöillä takaavat laajan kattavuuden. 5-reikäisen kiinnityksen ansiosta DOTZ Interlagos ei sovi vain golfluokan autoihin,vaan on myös yhteensopiva yleisimpien automerkkien kuten Audi, Mercedes, Skoda, Seat ja monien muiden "golfluokan" mallien kanssa. Kestävän SRC pinnoitteen ansiosta nämä soveltuvat myös erinomaisesti talvikäyttöön.

DOTZ Interlagos antaa aggressiivisesti urheilullisen ulkonäön. Ota se matkalle läpi talven.

DOTZ Interlagos - Tiedot & Faktat
Mitat:
Muotoilu ja värit

DOTZ Interlagos herättää huomiota aggressiivisesti urheilullisella tähtimallillaan ja vakuuttaa monimutkaisilla ominaisuuksilla. Viisi kaksoispuolaparia luo terävän ja dynaamisen ilmeen erityisen herkän muotokielen ansiosta. Toinen etu on sen korkea kantavuus, jopa 165 kg.

Vanteen urheilullista suorituskykyä parantaa valmistuksen aikana saavutettu painonlasku. Esteettiset vaatimukset täyttyvät korkealaatuisilla pinnoitteilla - valitsitpa DOTZ Interlagos Shinen, jossa on korkea kiiltoinen hopea taikka DOTZ Interlagos darkin, gunmetal etureunasta kiillotettuna. Joka tapauksessa DOTZ Interlagos on ehdottomasti autosi katseenvangitsija ja sopii värivaihtoehtojen ansiosta mihin tahansa viimeistelyyn.