DEZENT saa sen onnistumaan.

Voit käyttää alkuperäisiä keskikuppeja DEZENT vanteissa

Joskus ymmärrämme jonkin asian merkityksen vasta sen jälkeen, kun se on jo kadonnut - esimerkiksi vanteiden keskikupit. Jotkut meistä näkevät sen vasta toisella silmäyksellä, mutta se, että "jotain" puuttuu, on paitsi konkreettista myös hyvin näkyvää. DEZENT on tasaisesti nostanut valokeilaan monia automerkkejä tarjoten yksinkertaisen ja nopean ratkaisun alkuperäisten keskikuppien asentamiseen sovitinrenkaan avulla. Näin auton omistajat hyötyvät suuresta valikoimasta vannemalleja mahdollisuudella asentaa alkuperäisen vanteen keskiputit DEZENT vanteeseen.

DEZENT laajentaa mahdollisuutta yksilöllistää autosi ottamalla mukaan dynaamisen ja trendikkään CUPRA-merkin. Jatkossa saksalaisen DEZENT-valmistajan vanteet voidaan sovittaa silmänräpäyksessä ATECA-, BORN-, FORMENTOR, LEON- ja LEON SP -malleihin käyttäen alkuperäisiä keskikuppeja.

Image2
Brändi keskipisteenä

Uusia vanteenmalleja kehitettäessä on kiinnitetty suurta huomiota alkuperäisten keskikuppien käyttöön. Näin ollen DEZENT tarjoaa täydellisen vaihtoehdon kalliimmille, alkuperäisille vanteille, ja halutut tuotemerkit voidaan helposti integroida yleiseen ulkoasuun.

Image1

DEZENT Vannesovitin Kaikki yhdellä vilkaisulla.

DEZENT 3D Vannesovitin on digitaalinen perusta kaikille, jotka etsivät oikeaa vannetta. Lisäksi 3D Vannesovitin tarjoaa kaikki tarvittavat tiedot yhteensopivista  vanteista, renkaista, rengaskoteloista, asennusvarusteista, TPMS-tunnistimista ja varkaudenestolaitteista - kaikki yhdellä silmäyksellä.

DEZENT - yksinkertaisesti sopiva. Ja sopivan yksinkertaisesti.

Kokeile heti DEZENT 3D Vannesovitin

Image3 EN