Iloisesti kohti tulevaa: DEZENT AO kohtaa KIA EV6:n

Ei ole epäilystäkään siitä, että fossiilisten polttoaineiden jälkeinen liikkuvuus on tulevaisuutta, ja se ei vaadi vain ainoastaan autoteollisuutta toimimaan. Myös DEZENT on sitoutunut tähän suuntaukseen monin tavoin. Se on asettanut teknikot suunnittelemaan akkujen aiheuttamia suurempia kantavuuksia ja hyötykuormia vanteille. Toisaalta tämä kannustaa DEZENT:n suunnittelijoita kokeilemaan uusia muotoiluideoita, joilla on myös visuaalinen vaikutus uuteen tapaan liikkua tulevaisuuteen kestävästi ja ympäristöystävällisesti.

Futuristinen muotoilu ja suuri kantavuus

DEZENT AO on 810 kg:n kantavuudella olevan vannemalli ja täydellinen esimerkki vanteesta, jolla on helppo täydentää täyssähköautoja (BEV) ja plug-in-hybridejä. Vanteen "helmi" on kuitenkin sen erikoinen ulkonäkö. Futuristinen muotoilu yllättävine, leikkisine yksityiskohtineen korostaa sekä ympäristötietoista että tyylikästä elämäntapaa, mikä tekee siitä optimaalisen kumppanin BEV-autoille, kuten KIA EV6:lle.

Bild 1
800 voltin tekniikka keskiluokassa: KIA EV6

Hyundai Ioniq 5:n urheilullisempi veli on selvästi hyvin erityinen auto, sillä se perustuu vallankumoukselliseen 800 voltin tekniikkaan, jota esimerkiksi Porsche käyttää myös Taycanissaan. Kaksoisjännitteen etuna - tavallisesti BEV-autot toimivat 400 voltilla - on selvästi suurempi latausteho ja sen seurauksena lyhyt latausaika. 240 kilowatin lataustehon ansiosta EV6 lataa akkunsa kymmenestä 80 prosenttiin 18 minuutissa.

Bild 2
Nuorempi sukupolvi hylkää bensiini- ja dieselautot

Vaikka vanhemmat autoilijat pitäytyvät usein siinä, mitä he tietävät ja tuntevat tutuksi, tämä ei päde nykypäivän 18-39-vuotiaisiin. Deutsche Zukunftsinstitutin tutkimuksen mukaan polttomoottoriautoja kartetaan, mutta autoja ei yleisesti hylätä. Yli 50 prosenttia edellä mainitusta ikäryhmästä omistaa vähintään yhden auton, jonka on kuitenkin mahdollistettava ympäristöystävällinen elämäntapa, eli nuoret ostajat valitsevat lähes yksinomaan täyssähkö- tai hybrid autoja.

Bild 3
Hyvä muotoilu - päästä varpaisiin - on tärkeää myös sähköautoissa

Se, mikä ei ole muuttunut: Nuoret ostajat kiinnittävät huomiota myös auton muotoiluun. Kirsikkana kakun päällä, erottuvana piirteenä, voi olla erikoisvanne, kuten DEZENT AO, joka on saatavana värivaihtoehtoina musta kiiltävä (dark) ja kiiltävä musta (black). Erityisen hyvin erottuvan Aero-muotoilun ansiosta kolmiulotteisuudesta tulee oma muotoilun ominaispiirteensä. DEZENT AO:n hienostunut sisustus herättää huomiota ja korostaa jopa melko huomaamattomasti muotoiltuja autoja. DEZENT AO on saatavana 19- ja 20-tuumaisena, ja se voidaan asentaa moniin automalleihin ilman erillistä muutosrekisteröintiä ECE-soveltuvuuksien ansiosta. Kuvissa KIA EV6 on varustettu DEZENT AO:lla, jonka mitat ovat 8x20 tuumaa ja renkaat ovat muotoa 245/45/20.

Runsaat tilat, helppo käsiteltävyys ja dynaaminen kiihtyvyys: KIA EV6

KIA EV6:ssa on monenlaisia kykyjä, esimerkiksi 229 hevosvoiman voimakkaan takavetoisen auton urheilullinen kiihtyvyys, jolla 100 km/h saavutetaan 7,3 sekunnissa ja huippunopeus on enintään 185 km/h. EV6 tarjoaa matkustajille ja matkatavaroille runsaasti tilaa, vaikuttaa hyvin suunnitellulta ja sitä on helppo käsitellä. Autoon on myös on asennettu laaja valikoima avustus- ja turvajärjestelmiä.

Mikä DEZENT-malli sopii parhaiten sinun autoosi? Se selviää muutamalla napsautuksella 3D Vannesovittimessa helposti ja nopeasti.