BLE TPMS ja Tesla. ALCAR TECH600:n uudet ominaisuudet

 

- Uusi päivitys 5.2 ALCAR TECH600 TPMS -työkaluihin.

- Mahdollistaa kaikkien Tesla -ajoneuvojen BLE TPMS tunnistimien lukemisen.

- Sisältää Teslan OE- ja ALCAR BLE TPMS tunnistimet.

 

Marraskuusta 2022 lähtien ALCAR on julkaissut yhteistyössä BARTEC:n, maailman johtavan TPMS-diagnostiikkatyökalujen valmistajan, kanssa uuden ohjelmistopäivityksen 5.2. Sen avulla kaikki ALCAR TECH600 -työkalut voivat lukea ja arvioida Tesla-ajoneuvojen uuden sukupolven BLE-tunnistimia. Ohjelmistopäivitys on maksuton asiakkaille, mutta vaatii voimassa olevan lisenssin.

 

ALCAR on tarjonnut keväästä 2022 lähtien jälkimarkkinoille tarkoitettua TPMS-tunnistinta ALCAR SENSOR BLE Model 3:een ja Model Y:hen sekä tulevaisuudessa Teslan Model S:ään ja Model X:ään. BARTEC:n uuden päivityksen myötä ALCAR laajentaa palveluvalikoimaansa asiakkailleen ja täydentää BLE TPMS tunnistimien ja ALCAR TECH600 -ohjelmointityökalun huoltotarjontaa. Uuden toiminnon ratkaisevana etuna on, että tärkeät parametrit, kuten ilmanpaine, lämpötila, tunnistimen tunnus ja akun tila, voidaan lukea ja arvioida nopeasti ja helposti.

 

Sven Müller, myyntijohtaja TPMS, ALCAR Wheels: "Tämän päivityksen myötä ALCAR ja BARTEC ottavat yhdessä seuraavan askeleen vakiinnuttaakseen TECH600-diagnostiikkatyökalun asemaa innovatiiviseksi ja johtavaksi työkaluksi jälkimarkkinoilla".

 

ALCAR SENSOR BLE toimii identtisesti Teslan OE-tunnistimen kanssa eikä vaadi erillistä ohjelmointia. Aivan kuten OE-tunnistin, järjestelmä oppii tunnistimet automaattisesti uudelleen ensimmäisten ajominuuttien aikana.

 

ALCAR TPMS-järjestelmän online-konfiguraattori

ALCAR tarjoaa verkkokaupassaan asiakkaille ajantasaiset tunnistinmääritykset ja uuden TPMS-konfiguraattorin. Kaikki tiedot ovat helposti saatavilla, ja autoja tai OE-tunnistimia koskevat tärkeät huomautukset näkyvät selkeästi. Lisäksi asiakkaat saavat tietoja huoltosarjoista, varaventtiileistä ja autoon liittyvistä uudelleenopettamisen menettelyistä.