Sähköinen liikkuvuus by ALCAR

  • E-sukupolven ajoneuvojen vanteiden kysyntä on kasvanut voimakkaasti
  • ALCAR tarjoaa kattavan tuotevalikoiman BEV, HEV ja PHEV autoille
  • AEZ & DEZENT -brändit esittävät erillisen sähköisen liikkuvuuden luokan kaikissa tuoteluetteloissa ja kaikilla verkkosivustoilla
  • Korkea saatavuus ja nopea toimitus kaikkialla Euroopassa

 

ALCAR tarjoaa kattavan valikoiman sähköautoihin soveltuvia vanteita, täysin valmiina E-sukupolveen. Oikean vanteen löytäminen on helppoa AEZ ja DEZENT tuotemerkkien valikoimasta uusien suodatintoimintojen avulla. Tunnistat sähköautoihin sopivat vanteet e-mobility logosta. e-mobility

Liikkuminen on edelleen välttämätön edellytys sosiaaliselle osallistumiselle, taloudelliselle toiminnalle ja kehitykselle sekä vauraudelle. Myös E-sukupolven ajoneuvojen rekisteröintitilastot antavat selkeän kuvan. Siirtyminen kestävämpään liikkuvuuteen ei ole enää villitys, vaan on viimein varmistanut pysyvän jalansijan yhteiskunnassamme. Autoteollisuus ei enää seiso uuden aikakauden edessä, vaan sen keskellä, ja sen myötä myös yhä useampi auton omistaja. Niin paljon kuin sähköliikkuvuus on aiheuttanut tekniikan muutoksia  suunnittelussa, käyttöjärjestelmissä ja muissa komponenteissa, yksi tekijä on edelleen olennainen ja muuttumaton - mikään ei toimi ilman renkaita ja vanteita. Jopa renkaiden ja vanteiden segmenteissä tapahtuu kuitenkin paljon muutoksia. Kevyet komponentit, kuten alumiinivanteet, ovat tärkeä osa kestävämpää liikkuvuutta, koska kaikki on painonpudotusta ja aerodynamiikkaa. Suunnittelemattomuus on tärkein loppukäyttäjälle näkyvin ja siten ratkaiseva tekijä.

Gallery

Vanteet sähköiseen liikkuvuuteen

Vanteiden valmistajana ALCAR on tutkinut sähköautojen aihetta monien vuosien ajan, ja se on viime vuosina suorittanut lukuisia testejä konseptisuunnittelulla. Monet uudet vannemallit on mukautettu ja optimoitu sähkökäyttöisille autoille. Avoimista viiden puolan ja vahvan Y-puolaisen mallin välillä - paholaisen yksityiskohdissa, jokaisen vanteen on vastattava kyseistä autoa sekä teknisesti että muotoilun suhteen. Kehityksen haasteena on löytää optimaalinen yhdistelmä kaikkia teknisiä vaatimuksia. Taottujen vanteiden korkea materiaaliominaisuus johtuu yhä tärkeämmästä roolista autoteollisuuden nykyisissä ja tulevissa vaatimuksissa.

AEZ - mallivalikoima huippuluokan sähköajoneuvoille

Painolla on tärkeä rooli erityisesti urheilullisissa autoissa. Siksi AEZ tarjoaa Steam.forged vanteensa Teslalle porrastetusti asennettavasti mitoilla 8,5x21 ja 9x21 mallille S sekä 9x22 ja 10x22 mallille X, yksinomaan täysin rekisteröintivapaana ratkaisuna (ECE) täysin akkukäyttöisille autoille. Teslan mallille 3 AEZ tarjoaa myös ECE-sovituksen. Mitat 18-20 tuumaa, AEZ Steam monipuolainen vanteen huomiota herättävä gunmetal edessä kiillotettu ja grafiitti matta sopii täydellisesti sähköautoille.

Teslan suora kilpailija, Volvon Polestar 2, on jo osoittanut potentiaalinsa Skandinaviassa ottamalla johtoaseman uusimmissa rekisteröintiluvuissa. Polestarin tavoin AEZ on huolellinen suunnittelussa, joten se tarjoaa vähintään kaksi vapaasti rekisteröintivapaata vannemallia. Nämä ovat AEZ Panama ja AEZ Steam.

Muita täysin akkukäyttöisten autojen lippulaivoja ovat Audin uusi e-tron ja e-tron Sportback. Panaman mallilla AEZ tarjoaa myös suoran istuvuuden, jonka mitat ovat 19 - 21 tuumaa. Jaguar I-Pace -malliin on saatavana kaikkiaan kolme vannemallia, joiden mitat ovat 18-20 tuumaa. Unohtamatta Zuffenhausenin ensimmäistä täysin sähkökäyttöistä mallia - Porsche Taycania. AEZ Panama sopii tähän myös mitoiltaan täydellisesti koossa 20 tuumaa.

Bild1

Hybrid-tekniikka

Hybridiohjaimia pidetään silta-tekniikkana polttomoottoreista päästöttömiin käyttölaitteisiin, jotka ovat jatkuvasti saamassa enemmän suosiota. Niin kauan kuin on polttoainekäyttöisiä autoja on käytössä, vallitsevat erilaiset hybriditeknologiat, ja tämän muuttuminen vie jonkin aikaa. Viime vuosina AEZ on tarjonnut laajan valikoiman vanteiden malleja autoille, joissa on hybridimoottoristo, kuten Audi A3, Q7, BMW 3 - BMW 7, Range Rover plug-in -hybridi ja paljon muuta.

Katso itse haluamasi AEZ vanne autosi alla 3D Vannesovittimesta.

Bild2

DEZENT - monia mahdollisuuksia keskitason e-autoihin

Jos arvostat kaunista ja kestävää muotoilua, löydät haluamasi vanteen etsimällä keskikokoisia vanteita. DEZENT-tuotemerkki tarjoaa Volkswagen-autoille, mukaan lukien tytäryhtiöt Skoda ja Seat, erityisen suuren valikoiman vanteita, joiden kehittäjät asettavat etusijalle suoran sopivuuden ja asennukset ilman erillisiä soviterenkaita. VW ID.3 -malliin kaksi mallia; TA,  edistyksellinen, hienostunut kaksoispuola sekä TZ-malli ovat saatavana ECE-hyväksynnöillä 18 ja 19 tuuman koossa. Mukana ABE-hyväksyntä, yhteensä kuusi erilaista mallia, mukaan lukien mallit RE, TD, TW ja TX, ovat saatavana Plug & Drive -lisävarusteena. Skoda E-Citigo- ja Seat Mii -mallien vaihtoehdot vaihtelevat 14-16 tuuman välillä.

Myydyimmälle e-autolle 2020, Renault Zoe:lle, DEZENT tarjoaa 15-17 tuuman soveltuvuuksia, kaikki ABE-hyväksynnällä. Pienten autojen segmentissä Opelin asiakkaat voivat valita joko ECE- tai ABE-soveltuvuuksista 16 tuuman koossa Corsa-e: lle.

Bild5

Hybrid cross-over Kia Nirolle ja sen täysin sähköiselle mallille, muotoilultaan vahvalle veljelle Kia e-Soulille DEZENT tarjoaa ECE-hyväksynnät TA, TX, TY ja TZ -malleille 17 tuuman koossa. Jos valitset hieman isomman, voit valita puhtaalla omalla tunnosta TR-, RE- ja TW-mallit. Kaikilla varusteilla on myös rekisteröintivapaa ABE-hyväksyntä.

Bild6

ALCAR askeleen edellä

Innovaattorina ALCAR suunnittelee aina askeleen eteenpäin. AEZ- ja DEZENT-tuotemerkkien kehittäjät työskentelevät tällä hetkellä täydellä teholla vanteiden valmistamiseksi tulevalle talvikaudelle 2021. E-auto-segmentin monien uusien mallien, kuten esimerkiksi VW ID.4, Volvo XC40 Elektro, Skoda Enyaq, Hyundai Ioniq 5, Mustang Mach E, Mercedes EQA, Mokka E, Audi Q4 e-tron tai BMW iX3, taustalla. ALCAR:lta on saatavana myös runsaasti eri vannemalleja talvikaudelle. Tällä tavalla ALCAR avaa laajan valikoiman sähköisen liikkuvuuden mahdollisuuksia antaen autoille uuden ilmeen tinkimättä koskaan teknisestä puolesta. Jälleenmyyjillä ja autoliikkeillä on nopea ja helppo pääsy ALCAR verkkokaupan kautta näkemään lukuisat e-autoille yhteensopivat vannemallit..

Bild7

Kokeile  ALCAR 3D Vannesovitinta heti. Anna e-automallisi ja valitse haluamasi vanne. Nopea, yksinkertainen ja 100-prosenttisesti teknisesti sopiva malli löytyy käden käänteessä, realistisena 360 asteen näkymässä.