ALCAR SENSOR BLE tunnistimet Teslalle

ALCAR SENSOR BLE tunnistimet Tesla Y ja 3 malleille

ALCAR BLE TPMS-tunnistimet nyt saatavilla Tesla Model 3 ja Model Y malleihin. ALCAR SENSOR BLE (Bluetooth Low-Energy -tekniikka) kommunikoi Bluetoothin kautta Teslan vastaavan ohjauselektroniikan kanssa. 

Sven Müller, ALCAR Wheels GMBH:n TPMS-myyntijohtaja, sanoo: ”Uuden BLE-tunnistimen kehittäminen Tesloihin vei paljon aikaa. Globaaleista haasteista huolimatta käytimme kuluneen vuoden erittäin intensiiviseen kehitykseen ja testaukseen. Nyt olemme julkaisseet huipputuotteen! Monien asiantuntijoiden erittäin positiivinen palaute vahvistaa kehitystyötämme ja laatustandardejamme.

ALCAR SENSOR BLE toimii täysin identtisesti Teslan OE-tunnistimen kanssa eikä vaadi erillistä ohjelmointia. Aivan kuten OE-tunnistimen kanssa, järjestelmä oppii tunnistimet uudelleen automaattisesti ensimmäisten ajominuuttien aikana. Näin ollen näihin tunnistimiin ei tarvita TPMS-laitetta ohjelmointiin tai uudelleen opettamiseen tunnistimien aktivoimiseksi.

ALCAR SENSOR BLE tunnistimet Tesloihin on saatavilla tuotenumerolla S6A108. Kaikki TESLA BLE -tunnistimet voidaan räätälöidä ALCAR SENSOR -tuotevalikoiman vakiohuoltosarjoilla. Näin kuluttajien erilaiset väritoiveet voidaan huomioida tarpeiden ja vannevärien mukaan.

ALCAR Verkkokauppa tarjoaa asiakkailleen ajan tasaiset tunnistintiedot ja uuden TPMS-sovittimen. Kaikki tiedot ovat helposti saatavilla, ja tärkeät tiedot autoista tai OE-tunnistimista näkyvät selkeästi. Lisäksi verkkokaupan TPMS-osiossa saatavilla tietoa huoltosarjoista, varaventtiileistä ja autoihin liittyvistä uudelleenopetus menetelmistä, myös videoiden muodossa.

ALCAR TPMS TESLA BANNER 1348X590px 2022 Vk Etusuvulle2