Innovatiivinen duo

AEZ Steam kohtaa Tesla Model 3:n

Kun ajattelemme sähköistä liikkuvuutta, ajattelemme Tesla-brändiä.
Model 3:n avulla seuraavan keskitason sedanien sukupolvi on saavuttanut Euroopan.
Numero 3 kertoo kaiken, koska mallia on saatavana kolmessa eri versiossa.
Perusmalli antaa 409 km:n matkaetäisyyden ennen 5 kWh:n akun lataamista. Suorituskykyvariantti vie sinut jopa 530 km:in ja pääset vielä 30 km pidemmälle, jos valitset Long Range -mallin 75 kWh:n akun.

Hienoa käsittelyä

Pidä kädet kiinni ohjauspyörässä, sillä Tesla Model 3 lupaa tarkkuutta ja hienosäädettyä ajotunnetta. Ihanteellisen ajokokemuksen saamiseksi on tärkeää tietää mitä on auton ja maantien välissä käyttämällä oikeanlaisia alumiinivanteita. Tässä tapauksessa on suositeltavaa käyttää AEZ Steam graphitea 8,5x20". Vanne on ehdottomasti huomioita herättävä, siinä on kulmikkaat pultinreiät keskialueella ja 15 näyttävää puolaa. Urheilullinen, tyylikäs ja monipuolinen vanne on ainutlaatuinen paitsi ulkonäöltäänkin, mutta myös erittäin laadukas ja ECE-hyväksynnän mukaisesti valmistettu.

ECE-hyväksyntään liittyen

AEZ Steam, riippumatta siitä, onko kyseessä grafiitti-kiillotettu tai grafiitti matta vanne, on tämä vannemalli ECE-hyväksytty. Tämä tarkoittaa, että ECE sertifikaatti on voimassa kaikkialla Euroopassa eikä sinun tarvitse tehdä autoon tai auton rekisteröintitodistukseen mitään muutoksia. 

Tulevaisuus ilman pakokaasuja ja ilman ylimääräistä paperityötä - juuri sen lupaa tämä duo AEZ Steam ja Tesla Model 3.

AEZ Steam - Tiedot & Faktat
Mitat:

7,0x18, 7,5x18, 8,0x18, 8,5x18, 7,5x19, 8,0x19, 8,5x19, 9,0x19, 8,0x20, 8,5x20, 9,0x20 tuumaa

Viimeistely:

grafiitti matta

Rakenne:

valettu, yksiosainen

Kiinnitys:

5 pulttinen

ECE:

kyllä

TPMS:

100% TPMS sopiva

Takuu:

3 vuotta

Hiljainen pikakiitäjä

On aika käyttää silmiäsi liikenteessä, koska et kuule Tesla 3:n tuloa. Performance-version kiihtyvyys on 0–100 km/h 3,4 sekunnissa, mikä saavutetaan nopeasti poljinta painamalla. Mutta ole varovainen, energinen ajo vaatii veronsa ja joudut lataamaan auton paljon aikaisemmin, ja akun täyteen lataaminen voi kestää kuusi-seitsemän tuntia. Mutta ei huolta, Teslalla on kuitenkin ässä hihassa, sillä 15-tuumainen kosketusnäyttö toimii latausprosessin aikana ja tarjoaa runsaasti pelejä ja hauskaa ajanvietettä latauksen ajaksi.

Avustaja kojelaudalla

Ajotietokone voi tehdä paljon enemmänkin kuin vain viihdyttää, se avaa koko viihdemaailman, joka mahdollistaa melkein kaiken auton hallinnassa. Vaikka valikon rakenne on monimutkainen, se on helppo oppia. Laajennettu ajo-apujärjestelmä pitää sinut täysin ajan tasalla jäljellä olevalla etäisyydestä, ja kun etsit seuraavaa latausasemaa, voit vaihtaa yksinkertaisesti automaattiohjaukseen. Automaattinen kaistanvaihto, pysäköintitutka pysäköintiraon tunnistamisessa tai Tesla Model 3 -soiton kutsuminen parkkipaikalta ovat osa palvelupakettia. Varovaisuutta on kuitenkin noudatettava. Jopa Tesla ehdottaa, että ainakin yksi käsi pidetään ohjauspyörässä ajon aikana!