Alcar

AEZ Crest Hg

Harvinaisuus liikkeellä

BMW 8-sarjan Coupé duetossa AEZ Crestin kanssa. 8-sarjan Coupé -sarjassa BMW on paljastanut mestariteoksen, joka saattaa saada sinut pitämään hengityksen hetkeksi. Vielä enemmän, kun tarkastellaan hintaa… 100 000 eurosta ylöspäin, hengittämisestä tulee jatkuvasti vaikeaa. Valitettavasti tätä ainutlaatuista teosta ei siis todennäköisesti näy kaduilla kovin usein.

Sointuu yhteen

Jos olet onnekas ja istut BMW 8-sarjan Coupé -ohjaimen ohjauspyörän takana, sinut hämmästyttää sen standarditekniikka, nimeltään “Live Cockpit Professional”. Jokainen ominaisuus on yksilöllisesti konfiguroitavissa kuljettajan tarpeisiin ohjauspyörän takana olevasta digitaalisesta instrumenttiyhdistelmästä Head-up-näyttöön. Ohjauksen helpottamiseksi konfiguroinnit voidaan tehdä monitoimisen ohjauspyörän lisäksi myös äänen ja eleiden avulla.

Moottorin äänet ja kilpa-auton tunne

V8-moottorin kaasupolkimen painallus vie sinut nopeudesta 0–100 km/h vain 3,7 sekunnissa, ja ylimääräisen urheilutilan avulla Coupén möly on kuultavissa jo kaukaa. BMW-sarjan 8 Coupésta on valittavissa V8 Biturbo, jolla on 530 hv tai paljon edullisempi dieselversio. Niille, jotka rakastavat yksinoikeutta, BMW valmistaa M850i xDrive First Edition -sarjan rajoitetun version 400 kappaletta.

Täydellinen viimeistely

Kokonaiskuvan kruunaamiseksi 8 sarjan Coupé -mallissa on AEZ:n ikonimainen malli, AEZ Crest, jossa on alla olevissa kuvissa asennettu vanteet ”kapea-leveä yhdistelmä”, eli edessä 8x20 ja takana 9x20. Tämän hieno, kompakti muotoilu yhdistettynä keskiössä olevaan upotettuun viisikulmioon antaa vanteelle urheilullisen, eleganssisen ja aggressiivisen ulkonäön. Aivan kuten autokin, tämän vanteen kaksinkertaiset ristikkäisesti muotoillut puolat erottuu joukosta ja takaavat ainutlaatuisen ulkonäön.

AEZ Crest Hg - Tiedot & Faktat
Mitat:

7,5x17, 8,0x18, 8,0x19, 9,0x19, 8,0x20, 9,0x20, 9,0x21 tuumaa

Viimeistely:

High gloss hopea

Rakenne:

valettu, yksiosainen

Kiinnitys:

5 pulttinen

Kantavuus:

670 kg

TPMS:

100% TPMS sopiva

TÜV:

Kyllä

ABE:

Kyllä

Takuu:

3 vuotta