Saksalaista laatua

Suurenmoinen

BMW X6 ei vain näytä massiiviselta, vaan on todella sitä. Tämän SUV auton tavaratila on 580 litraa, ja sitä voidaan laajentaa reiluksi 1 530 litraan taittuvien takaistuimien ansiosta. Tämä BMW tekee vaikutuksen paitsi koollaan, myös upealla muotoilullaan. Sen etuosa kiinnittää huomiota erityisesti sen erottuvan helman ansiosta, jossa on lukuisia ilmanottoaukkoja ja tyypillinen BMW -munuaissäleikkö. Leveän akselivälin takia esiin nousevien sivujen muotoilu kulkee dynaamisesti  taaksepäin, jossa kaksoispakoputket sopivat harmonisesti takahelmaan. 

Luksuksen kyydissä

Kun istut BMW X6 M:ssä, voit rentoutua täysin ja unohtaa kaikki huolesi ajon ajaksi monien apujärjestelmien ansiosta. Täysin digitaalinen ohjaamo on hienovarainen, ja se kutsuu matkustajansa viipymään vielä hetken pidempään. Etuosan monitoimiset istuimet tekevät BMW X6 M:n ohjaamisesta nautinnollista. Käytitpä puheohjausta tai kosketusnäyttöä, yksilöllisesti säädettävän infotainment-järjestelmän käsittely on täysin vaivatonta.

Suorituskykyä parhaimmillaan

Sisätiloissa käytetyt materiaalit, jotka tekevät BMW X6 M:stä deluxe -katumaasturin, ovat niin hyviä kuin vain voivat olla, samoin kuin tekniset kohokohdat. Huolimatta 2370 kg:n painostaan tällä mahtavalla katumaasturilla on vakaa kaarreajo, joka tarjoaa urheilullisen ketterän ajokokemuksen runsaalla voimalla.

Elektronisesti ohjattu tasauspyörästön lukko mahdollistaa tarkan käsittelyn, ja kaatumisenesto mahdollistaa miellyttävän ajotuntuman joka kulmassa. Voit säätää käyttö- ja jousitusjärjestelmiä täydellisesti kaikissa tilanteissa valitsemalla eri ajotilat, kuten "Road", "Sport", "Track" tai "M Mode".

Täydellinen voimansiirto

Jotta xDrive-nelipyöräjärjestelmä ja eri tila-asetukset tulee täysin hyödynnettyä, tarvitset tyylikkäitä ja kantavia vanteita. AEZ Leipzig on luotettava ja ihanteellinen kumppani premium -segmentin SUV autoille. Innovatiivinen vanne tyylikkäässä Y-puolaisella suunnittelulla ja ECE-hyväksynnällä sopii useille tunnetuille katumaastureille 20-22 tuuman koossa, ja sitä voidaan asentaa kapea-leveä vanneyhdistelmällä. 

Saksalaista laatua tuplapakkauksessa, tihkuvaa tyyliä ja optimaalista suorituskykyä - BMW X6 M:n ja AEZ Leipzig Black  yhdistelmä lupaa juuri sen.