Sähköraketti poimi Steamin

Kärkikaksikko: Polestar 2 ja AEZ Steam

Skandinaavinen muotoilu

Täyssähköinen Polestar 2 todistaa, että muutamalla viivalla saadaan aikaan erittäin selkeä muotoilu. Sekä sisältä että ulkoa tämä auto on kaikki skandinaavinen, mikä ei ole sattumaa. Orastavan automerkin omistaahan osittain Volvo ja osittain ruotsalaisen valmistajan emoyhtiö Geely. Selkeillä linjoillaan AEZ STEAM -alumiinivanteemme sopii täydellisesti tyypilliseen pohjoismaiseen suunnittelufilosofiaan.

Bild1

Turvallisissa käsissä

Ruotsalaiset geenit näkyvät myös turvallisuuden suhteen: 5 tähteä Euro NCAP -törmäystestissä ovat esimerkillisen lyhyet jarrutusmatkat Polestar 2:lle. Temperamentin suhteen sedan paljastaa välimerellisemmän luonteensa: Nelivetoinen huippumalli mahdollistaa jopa 408 hv (300 kW) ja 660 Nm vääntömomentin. Tuloksena on urheiluauton arvoinen kiihtyvyys; 0-100 km/h 4,7 sekunnissa. Etuvetoisessa perusversiossa on 224 hv (165 kW) ja pitkän kantaman malli on hieman tehokkaampi 231 hv (170 kW). Jälkimmäisen maksimikantama on 542 km WLTP:n mukaan 78 kWh:n akun ansiosta.

Bild2

Ensimmäinen auto, jossa on alkuperäinen Android

Ajo ei ole ainoa innovatiivinen näkökohta tässä. Tyylikkäästi suunniteltua ohjaamoa hallitsee kohtisuorassa oleva 11,2 tuuman näyttö, joka on melkoinen. Polestar 2 on ensimmäinen auto, joka käyttää alkuperäistä Android Automotive -käyttöjärjestelmää, mukaan lukien over-the-air-päivitykset. "Hei Google, vie minut..." – Riippumatta siitä, minne päädyt, runsaan ajohauskuuden ja tavallista korkeamman suorituskyvyn äänijärjestelmän ansiosta jokainen matka muuttuu huviristeilyksi.

Bild3

Klassinen moderni alumiinivanteiden muotoilu

Urheilullisesti tyylikäs ja täydellisesti istuva alumiinivanne AEZ STEAM sopii täydellisesti Polestar 2:n minimalistiseen muotoiluun. Tämä designhelmi on saatavana 19- tai 20-tuumaisena. Vanteen vakioversiossa on trendikäs gunmetal etureunasta kiillotettuna, mutta täysin harmaa AEZ STEAM GRAPHITE on myös loistava vaihtoehto. Molemmilla on sama geometrinen rakenne, jossa on 15 särmäävää puolaa. Tasapainoinen, suhteellisesti porrastettu keskialue kiinnittää huomion vanteen keskelle. Suunnittelijat ovat hioneet keskialuetta sallimalla viisinkertaisen koristereiän, mikä parantaa vanteen visuaalista syvyyttä kaikissa ulottuvuuksissa. On melkein kuin pyörä olisi suunniteltu erityisesti e-autoon, koska AEZ STEAM:n ja Polestar 2:n yhdistelmä näyttää kirjaimellisesti olevan kuin tehty yhdestä kappaleesta.

Bild4