DEZENT TZ ja TZ-c

Sunnittelun lopputulos

Viisi halkaistua puolaa, suurin kantavuus 810kg per vanne, kolme eri värivaihtoehtoa sekä ECE hyväksytty. Tässä tärkeimmät tiedot uudesta DEZENT vanteesta. 

Kolme eri värivaihtoehtoa, musta edestä kiillotettu, matta grafiitti sekä klassinen hopea, takaavat näyttävyyttä. Vanteen tuplapuolien muoto on tasapainoinen, joiden keskikohta kääntyy Dezent TZ-c mallissa hieman sisään muodostaen trendikkään "concave" muotoilun.

Alkuperäiset keskikupit ja pultit sopivat vanteeseen

DEZENT merkkikohtaiset vanteet ovat erityisesti kyseiseen automerkkiin suunniteltuja vanteita. Käyttäessä tällaisia vanteita, erillisiä asennussarjoja tai sovitteita ei tarvita. Useimmissa tapauksessa voidaan käyttää myös samoja kiinnityspultteja ja alkuperäisiä keskikuppeja. 

TÜV

ECE-hyväksyntä vastaa luonteeltaan TÜV-hyväksyntää, mutta sitä voidaan soveltaa myös kaikkialla Euroopassa. TÜV-tarkastus tai auto-asiakirjojen rekisteröinti ole tarpeen, koska vanteet vastaavat auton alkuperäisiä vanteita teknisiltä tiedoiltaan. ECE: n etu verrattuna TÜV:iin on se, ettei autossa tarvitse kuljettaa mukana erillisiä asiakirjoja.

TZ: Uusi ECE-hyväksytty tuplapuolainen vanne DEZENT: ltä

Uusi DEZENT TZ on universaali, trendikäs tuplapuolainen vanne, joka sopii moniin automalleihin. Runsaiden ECE-soveltuvuuksien ansiosta nämä alumiinivanteet ovat monipuolisia ja helppohoitoisia.

Sovellusmahdollisuudet 4- ja 5-reikäiselle kiinnityksellä oleville autoille vaihtelevat välillä 15-19 tuumaa. DEZENT TZ: n tarjoaa ylimääräistä näyttävyyttä ja urheilullista eleganssia mm. VW Golfille, VW Passatille, VW T-Rocille, VW Tiguanille, Skoda Karoqille ja Skoda Kodiaqille, Audi A4 Avantille, Audi Q3: lle, Q5: lle, BMW X1: lle, X2: lle, X3: lle, Mercedes C-sarjan malleille.

Edellä mainitun ECE-hyväksyntöjen lisäksi Saksan laatutuottaja DEZENT tarjoaa TÜV-sertifikaatit useille muille malleille. Olipa sitten ECE tai TÜV, molemmat säästävät autojen omistajia muutosrekisteröinnin vaivalta. Lyhyesti sanottuna: Asenna vanteet ja aja pois!

DEZENT TZ , TZ graphite, TZ dark – Tiedot & Faktat:
Mitat:

6.0x15, 6.0x16, 6.5x16, 7.0x16, 6.5x17, 7.0x17, 7.5x17, 8.0x17, 7.0x18, 7.5x18, 8.0x18, 7.5x19, 8.0x19 tuumaa

Rakenne:

valettu, yksiosainen

Kiinnitys:

4 ja 5 pulttinen

Viimeistel:

hopea (TZ), matta grafiitti (TZ graphite) ja musta-kiillotettu etureuna (TZ dark)

Kantavuus:

jopa 810 kg

TPMS:

100 % TPMS sopiva

TÜV:

kyllä

ECE:

VW Golf, VW Passat, VW T-Roc, Mercedes A-sarja, C-sarja, Audi Q3, Q2, Q5, BMW X1, X3, ja monia muita

Takuu:

3 vuotta

TZ-c: Uusi ECE-hyväksytty tuplapuolainen vanne BMW: lle

Uusi DEZENT TZ-c on suunniteltu ja rakennettu erityisesti BMW:lle. ECE-sovellusten runsauden ansiosta alumiinivanteet sopivat erinomaisesti BMW 5-sarjaan, BMW 6-sarjaan ja BMW 7-sarjaan. Tässä on avainsana: merkkikohtaiset vanteet - näihin voidaan käyttää alkuperäisiä valmistajan kiinnikkeitä ja keskimerkkejä.

Käyttömahdollisuudet 5/112 pulttijaolle ovat saatavana mitoilta 7,5x17 ja 8,0x18 tuumaa. DEZENT TZ-c: n urheilullinen eleganssi tarjoaa saksalaisen premium-valmistajan BMW-autoille lisää näyttävyyttä. Edellä mainitun ECE-hyväksynnän lisäksi saksalainen DEZENT-laatuvalmistaja tarjoaa TÜV-sertifikaatit useille muille malleille. Olipa sitten ECE tai TÜV, molemmat säästävät autojen omistajia muutosrekisteröinnin vaivalta. 100% teknisesti yhteensopiva. Helppo asentaa ja täydellinen vaihtoehto edullisempien alkuperäisten vanteiden kanssa. Lyhyesti sanottuna: Asenna vanteet ja aja pois!

DEZENT TZ-c, TZ-c graphite, TZ-c dark – Tiedot & Faktat
Mitat:

7.5x17, 8.0x18 tuumaa

Rakenne:

valettu, yksiosainen

Kiinnitys:

5 pulttinen

Viimeistely:

hopea (TZ), matta grafiitti (TZ graphite), musta-kiillotettu etureuna (TZ dark)

Kantavuus:

jopa 810kg

TPMS:

100 % TPMS sopiva

TÜV:

kyllä

ECE:

BMW 5 Sarja, BMW 6 Sarja, BMW 7 Sarja ja monia muita

Takuu:

3 vuotta