Valmiina talveen!

Talvi on tulossa, hitaasti mutta varmasti. Auton omistajana on hyvä, jos olet varautunut sekä ulkonäöllisesti että teknisesti esimerkiksi vanteella, joka uhmaa raivokkaasti kaikkia jään, lumen, soran tai tiesuolan hyökkäyksiä. Aivan kuten AEZ Berlin black, joka SRC-pinnoitteen (Salt&Sun Resistant Coating) auttaa selviämään yli kylmän vuodenajan. AEZ Berlin, joka on saatavana väreissä black ja dark

Black on kiiltävän musta vanne, jossa kaulus on kiillotettu. Dark puolestaan on  kiiltävän musta, jossa koko etureuna on kiillotettu. Berlin on AEZ:n uusin luomus, ja sen tähtimäinen muotoilu on räätälöity erityisesti Mercedes Benzin A-S sarjoja varten. Vanteeseen sopii myös Mercedes Benzin alkuperäinen keskikuppi. Täydellisestä "match", AEZ Berlin black ja MB AMG A 45.

Maailman tehokkain nelisylinterinen

Mercedes-AMG kehui julkistustilaisuudessa A 45 S:ää "viistoperäiseksi superautoksi", ja aivan oikeutetusti. Alkaen moottorista, jonka yksi omistautunut mekaanikko on koonnut käsin, kuten AMG:llä on tapana, ja joka on ensimmäisellä kerralla tehnyt uuden ennätyksen: Kahden litran sylinteritilavuudesta saatavalla 421 hevosvoimalla se on tällä hetkellä tehokkain sarjavalmisteinen nelisylinterinen. Kiihtyvyys 0-100 km/h 3,9 sekunnissa lähettää vahvan viestin viistoperäisestä autosta. Lisävarusteena huippunopeus on 270km/h (sarjassa 250km/h), mikä todistaa "superauto"-väitteen ainakin suorituskyvyn osalta.

Urheilullinen ulkonäkö

Toisin kuin sisaruksensa A 45, tämä AMG ei piilottele ulkonäköä. Massiiviset ilmanottoaukot edessä, neliputkinen pakokaasujärjestelmä, jonka halkaisija on 90 mm, eksentrinen kattospoileri, takadiffuusori ja konepellin hallitsevat voimakupolit eivät ainoastaan tee vaikutuksen, vaan A 45 S AMG:n lupaava ulkonäkö myös pitää. Yhdistelmä AEZ Berlin black vanteiden kanssa, joiden mitat ovat 9x19 tuumaa (ET52) ja renkaat kokoa 255/35R19, on saumaton. Kaksikymmentä toisiinsa kietoutunutta kaksoispuolaa ja selvästi kiillotettu vanteen lippa kiinnittävät huomion myös AMG:n villiä ulkonäköä silmällä pitäen. Itse asiassa ne onnistuvat hienovaraisesti korostamaan toinen toisiaan. AMG-kuljettajien ei tarvitse huolehtia soveltuvuuksista, sillä ECE:n ansiosta mitassa 8,5x19 ET46 ja 245/35R19 -renkailla kyse on auton alkuperäisiä vanteita noudattavista mitoista  mikä pätee myös moniin muihinkin MB automalleihin. AEZ-vanteiden Vannesovittimesta löydät lisää vanteen malleja, jotka soveltuvat SRC-viimeistelynsä ansiosta täydellisesti talvikäyttöön.

Villi koira lyhyessä hihnassa

Etenkin talvella hienostunut, sarjan sisäinen neliveto 4MATIC+, joka siirtää voimaa yhdessä kahdeksanvaihteisen kaksoiskytkinvaihteiston kanssa, vetää hatusta muutaman tempun. Päivittäisessä käytössä se tarjoaa optimaalisen pidon lumisilla teillä, kun taas kilparadalla se lisää ajodynamiikkaa vääntömomentin vektoroinnin avulla jakamalla ajomomentit älykkäästi paitsi akseleiden välillä myös kahden takapyörän välillä. Ja erittäin kunnianhimoisille kuljettajille on tarjolla drift-tila, joka osoittaa, kuinka siistiltä AEZ Berlin black näyttää nopeassa pyörimisessä, joka pitäisi tehdä vain suljetulla radalla.