DEZENT TA

Hienostunut kaksipuolainen muotoilu

Näyttävä, ärhäkkä ja dynaaminen. Nämä ovat uuden DEZENT maastoautojen vanteen pääominaisuudet. Hienostunut kaksoispuolainen muotoilu on täydellisessä sopusoinnussa SUV autojen, kuten uuden Volvo XC 40 ja XC 60, Audi Q2, Audi Q3 ja Audi Q5, sekä BMW X3, nykyaikaisen ilmeen kanssa. Teknisesti uusi DEZENT TA on 100% sopiva näille malleille ECE- ja ABE-hyväksyntöjen ansiosta. Uusi vanne sopii myös täydellisesti Hyundai Tucsonille, Hyundai Santa Fe:lle tai Kia Sportagelle. Tämän hopean vanteen kantavuus on jopa 780 kg per vanne ja laaja kokovalikoima välillä 6,5x16" - 8,0x20"

Täydelliset jalkineet kylmään vuodenaikaan SRC pinnoitteen ansiosta

DEZENT on sitoutunut toimittamaan huippulaatua ja käyttää siksi vain parhaita materiaaleja. SRC:lla saksalainen vanteiden valmistaja takaa myös erittäin kestävän 3-kerrosmaalin, erityisesti kylmäksi vuodenajaksi. Vanteiden puhtaanapito on helppoa eikä maalipinta vaurioitu laadukkaiden pinnoitteiden ansiosta - vastaiskuna tiesuolaa, jäätä, lunta ja hiekkaa vastaan!

Yksinkertaisesti DEZENT, mahdollistaen alkuperäisten kiinnikkeiden käytön

DEZENT automerkkikohtaiset vanteet ovat vanteita, jotka on kehitetty erityisesti tietylle autolle. Tällä tavalla autonomistajat eivät enää tarvitse erillisiä soviterenkaita, ja useimmissa tapauksissa voidaan käyttää valmistajan alkuperäisiä kiinnikkeitä.

DEZENT TA saatavan sekä hopeana (Silver) että musta-kiiltävänä (Dark).

DEZENT TA - Tiedot & Faktat
Mitat:

6,5x16, 7,0x17 ,7,5x17, 7,0x18, 7,5x18, 8,0x18, 7,5x19, 8,0x19 ja 8,0x20 tuumaa

Rakenne:

valettu, yksiosainen

Viimeistely:

TA dark: musta-kiillotettu, TA silver: hopea

Kiinnitys:

4 ja 5 pulttinen

TPMS:

100% TPMS sopiva

ABE:

kyllä

ECE:

VW Golf, VW Passat, VW T-Roc, Mercedes A-Klasse, C-Klasse, Audi Q3, Q2, Q5, BMW X1, X3 ja monia muita autoja

Takuu:

3 vuotta