DOTZ 4x4 logo
DOTZ SURVIVAL Dakar dark 4x4 steel wheel Off Road 6,0 X 15 | 7,0 X 15 | 7,0 X 16 | 7,0 X 17

Dakar dark

DOTZ Dakar Dark

Yli 30 vuoden ajan ”Dakaria” on pidetty rallien kuningattarena: ihmiset ja tekniikka on vedetty äärirajoille tässä uuvuttavassa ja vaarallisessa maratonitapahtumassa. Teräs ei ole vain metalli, vaan nimenomaan valittu materiaali desingvanne Dakarille Dotz Survival -tuotesarjasta.

Tämä kestävä 4x4-vanne on suunnattu todellisille maastoajoneuvojen harrastajille, jotka työntävät varusteitaan pysyvästi soran, mudan, hiekan, lian läpi, eivätkä missään nimessä käsittele niitä helläkätisesti. Vain ne, jotka onnistuvat, kuten tämän musta DOTZ Dakar, ottamaan kaikki nämä rasitukset vastaan, ja silti näyttämään hyvältä, voivat ehdottomasti voittaa tämän vaativan kohderyhmän sydämen. Heidän unelmavanteensa tulisi olla helppo puhdistaa, ja luonnollisesti sen tulisi myös näyttää hyvältä.

ALCAR:n  omassa tehtaassa Sveitsissä suoritetun työn erinomainen laatu lisää tätä vaikutelmaa. Siellä kaikki pinnat puhdistetaan huolellisesti vanteen rakenteellisen vakauden lisäämiseksi ja maalin moitteettoman levityksen varmistamiseksi. Tämä tarkoittaa, että maaston haasteista ja talvisista rasituksista ei ole vastusta tälle vanteelle. DOTZ Survival suoritti Dakarille haastavan suola-suihkutestin. Korkealaatuinen ja kiiltävä pintakäsittely ei vain suojaa teräsvanteita, vaan myös saa ne kimaltelemaan kuin jalokivi.
DAKAR DARK
Dakar dark - Mitat ja tiedot Väri:
Keskireikä: 5/139.7
ET:
0.0