DEZENT Leichtmetallräder logo
DEZENT TY graphite alloy wheel DEZENT TY graphite matt alloy wheel five 5 spokes DEZENT TY graphite Alufelge extreme side five 5 spokes

TY graphite

DEZENT TY Graphite

DEZENT TY Grafiitti on moderni vanne yksityiskohtineen.

DEZENT suunnittelijat ovat kehittäneet TY mallin pitäen mielessä parhaan mahdollisen suhteen materiaalin lujuuden ja painon välillä, jonka ansiosta se ​​johtaa alhaisempaan polttoaineenkulutukseen ja siten alaisempiin hiilidioksidipäästöihin.

Moderni grafiitti matta ilme ja näyttävät asiat, kupera ja kovera pinta yhtyvät ja tarjoavat erityisesti merkittävän asian: monipuoliset käyttömahdollisuudet autoihin, joissa on 4- ja 5-reikäinen kiinnitys ja sallittu vanteen koko15"–18". DEZENT TY Graphiten tummanharmaa tyylikkyys antaa malleille, kuten VW Golf, VW Passat, Audi A4 Avant tai Mercedes Benz C-sarja, erityisen dynaamisen ulkonäön. Lisäksi ABE on saatavana myös useille muille autoille. Avoimen muotonsa vuoksi uusi viiden puolan muotoilu vaikuttaa myös vanteidesi pitämiseksi puhtaina, ja se tarjoaa täydellisen vaihtoehdon  alkuperäiselle vanteelle, etenkin pienikokoisempien autojen omistajille.

TY GRAPHITE
TY graphite - Mitat ja tiedot Väri:
Keskireikä: 4/100.0 5/100.0 5/112.0
ET:
35.0
40.0
45.0
40.0
46.0