DEZENT Leichtmetallräder logo
DEZENT TJ SUVs offroaders pickups 16-18 inch DEZENT TJ shadow front

TJ

DEZENT TJ

Hopeaa vaikutusvoimaa ääriolosuhteisiin maastoautoille, lava- ja 4WD autoille.

Hopea on kaunis! Niin myös perinteinen saksalainen DEZENT-valmistaja näkee sen ja miksi se on luonut DEZENT TJ alumiinivanteen, joka on erityisesti suunniteltu maastoautoille, 4WD-autoille ja 6-reikäisillä kiinnityksillä varustetuille avolava-autoille. Sen vankkaa ulkomuotoa korostavat yksityiskohdat, jotka kiinnittävät katseen.

6-puolainen vanne yhdistää vakuuttavasti hopean korotettuihin puolien reunoihin, vanteen laippaan ja kompaktiin keskikohtiin. Puolat suunniteltiin hieman leveämmiksi, mikä antaa vakaan, silmiinpistävän ja tyylikkään ilmeen. Sen toiminnallisuus on myös vakuuttava. Sen sileiden pintojen ansiosta yksiosainen vanne on helppo puhdistaa myös kovan käytön jälkeen. Loppujen lopuksi TJ soveltuu erittäin hyvin vaativiin töihin ja on siten täydellinen Toyota Landcruiseriin, Mitsubishi L200:ään, Pajeroon ja niin edelleen, jotka viettävät aikaa myös maastossa. Näiden raskaiden ajoneuvojen vuoksi vanteen kantavuus on jopa 1017 kg:n per vanne.

TJ on huipputekninen ja tietysti täysin TPMS-sopiva. ALCAR-ryhmän merkit ovat edelläkävijöitä tällä sektorilla ja ovat täysin valmistautuneita EU-asetukseen, joka asettaa marraskuusta 2014 alkaen rengaspaineiden valvontajärjestelmät pakollisiksi kaikissa uusissa autoissa.

TJ - Mitat ja tiedot

Tietoja ei löytynyt