DEZENT Leichtmetallräder logo
DEZENT TJ dark black alloy wheel DEZENT TJ dark black alloy wheel front SUV Offroad

TJ dark

DEZENT TJ Dark

Tummaa vaikutusvoimaa ääriolosuhteisiin maastoautoille, lava- ja 4WD autoille.

Musta on kaunis! Niin myös perinteinen saksalainen DEZENT-valmistaja näkee sen ja miksi se on luonut DEZENT TJ Dark alumiinivanteen, joka on erityisesti suunniteltu maastoautoille, 4WD-autoille ja 6-reikäisillä kiinnityksillä varustetuille avolava-autoille. Sen vankkaa ulkomuotoa korostavat kiillotetut kohokohdat, jotka kiinnittävät katseen.

6-puolainen vanne yhdistää vakuuttavasti mustan pohjan ja kiillotetut kohdat korotettuihin puolien reunoihin, vanteen laippaan ja kompaktiin keskikohtiin. Puolat suunniteltiin hieman leveämmiksi, mikä antaa vakaan, silmiinpistävän ja tyylikkään ilmeen. Sen toiminnallisuus on myös vakuuttava. Sen sileiden pintojen ansiosta yksiosainen vanne on helppo puhdistaa myös kovan käytön jälkeen. Loppujen lopuksi TJ tumma soveltuu erittäin hyvin vaativiin töihin ja on siten täydellinen Toyota Landcruiseriin, Mitsubishi L200:ään, Pajeroon ja niin edelleen, jotka viettävät aikaa myös maastossa. Näiden raskaiden ajoneuvojen vuoksi vanteen kantavuus on jopa 1017 kg:n per vanne.
TJ Dark on huipputekninen ja tietysti täysin TPMS-sopiva. ALCAR-ryhmän merkit ovat edelläkävijöitä tällä sektorilla ja ovat täysin valmistautuneita EU-asetukseen, joka asettaa marraskuusta 2014 alkaen rengaspaineiden valvontajärjestelmät pakollisiksi kaikissa uusissa autoissa.

TJ DARK
TJ dark - Mitat ja tiedot

Tietoja ei löytynyt