DEZENT Leichtmetallräder logo
DEZENT TG 5-spoke alloy wheel DEZENT TG 5-spoke alloy wheel ABE ECE Mercedes DEZENT TG 5-Speichen alloy wheel extreme side view 16 17 18 inches

TG

DEZENT TG

"Mercedes Benz Drivers Only".

Erityisen geometriansa ansiosta DEZENT TG alumiinivanne on erityisen houkutteleva ja tämä malli on suunniteltu erityisesti Mercedes Benzille. Puolien keskikohdan leveät, syvemmät onkalot antavat DEZENT TG:lle vaikutelman kaksinkertaisesta puolasta. Todellinen premium-ominaisuus! Yhdessä ohuen vannelaipan ja pienikokoisen keskiön kanssa tämä hopea vanne näyttää siis erittäin yksityiskohtaiselta ja urheilulliselta pienissäkin mitoissa. Tämä alumiinivanne on siksi täydellinen kumppani seuraamaan uusinta Mercedes-laivaston dynaamista siluetteja. TG ja TG Dark osoittavat jälleen kerran, kuinka DEZENT voi tehdä vanteen kokonaan ainutlaatuiseksi pelkästään erilaisia pintoja käyttämällä.

Ja sinun ei myöskään tarvitse kärsiä byrokratiasta. Yleisimpiin malleihin (A-, B-, C-, E-luokka, CLA) vanteet ovat ECE-hyväksytty ja leimatulla hyväksyntänumerolla, joten et tarvitse ajoneuvotyypin hyväksyntää tai merkintää autodokumenteihin. ECE-hyväksyntä vastaa 100% auton alkuperäisten vanteiden mittoja. Helppo asentaa ja täydellinen vaihtoehto alkuperäisen vanteille. Lyhyesti sanottuna: Asenna vanteet ja aja pois!

DEZENT TG - Tiedot & Faktat

Rakenne: valettu, yksiosainen, 5-reikäinen kiinnitys

Viimeistely: hopea

Mercedes Benz Drivers Only, aina suorasovitteinen, ei tarvitse soviterenkaita

TG - Mitat ja tiedot Väri:
Keskireikä: 5/112.0
ET:
38.0
48.0