DEZENT Leichtmetallräder logo
DEZENT TD graphite alloy rim timeless classic design DEZENT TD graphite alloy rim 14-19 inches DEZENT TD graphite alloy rim extreme side

TD graphite

DEZENT TD Graphite

Tämä alumiinivanne on todella monipuolinen.

Se on oikea valinta kaupunkiautolle, kuten VW Up:lle tai Škoda Citigolle, kuten se on myös Golf VII tai kompakteille maastoautoille, kuten Hyundai ix35 ja Audi Q3. Ja aivan kuten modernin vanneklassikkon kuuluukin, se on käytettävissä ympäri vuoden riippumatta kelistä. Mattagrafiitti variantti väri muodostaa houkuttelevan kontrastin ympäristön vaaleampien sävyjen kanssa. Se sopii yhteen uusimpien autojen värien kanssa ja se kestää lumen, jään ja tiesuolan.

DEZENT TD Graphitessa on silmiinpistävä dynaaminen muotoilu erikoistehosteella. Ennen kuin puolat tulevat keskustasta päin ohuelle vannelaipalle, viiden suoran puolan päät saavat “taipuneen vaikutuksen” epäsymmetristen ulkonevien pintojen kautta.
DEZENT TD Graphiten muotoilu on energinen kaikissa 14"-19" koossa . Ulkopuolinen ”taivutettu vaikutus” luo tietyn tyyppisen jännityksen. Yhdessä mattagrafiitin värin kanssa tämä tekee jokaisesta autosta todellakin erityisen erityisen.
DEZENT TD Graphite - Tiedot & Faktat
Mitat: 6,0x14", 6,0x15",  6,5x15", 6,5x16", 7,0x16", 7,0x17", 7,5x17", 7,5x18", 7,5x19"
Rakenne: valetut, yksiosainen,  4- ja 5-pulttinen kiinnitys
Viimeistely: mattagrafiitti

TD GRAPHITE
TD graphite - Mitat ja tiedot

Tietoja ei löytynyt