DEZENT Leichtmetallräder logo
DEZENT TB silver shadow side DEZENT TB alloy wheel BMW DEZENT TB silver shadow extreme side

TB

DEZENT TB

"BMW Drivers Only" BMW-kuljettajat ovat aina pitäneet urheilutyyppisistä lisävarusteista.

Mutta näiden on myös aina oltava yhdenmukaisia ​​tämän merkin luonteen kanssa. Perinteinen saksalainen valmistaja DEZENT on suunnitellut TB:n, uuden, automerkkikohtaisen alumiinivanteen, joka on suunnittelussaan ja tekniikassaan yksinkertaisesti “tyypillisesti BMW”. Tyylikkäässä, hopeassa ja ympärivuotiseen käyttöön soveltuvassa vanteessa on erityisen suojaava monikerroksinen lakkapinnoite, joka tekee vanteesta helpon ja huolettoman käyttää.
Teknisessä mielessä DEZENT TB on räätälöity BMW 1 -sarjan, X1, 3-sarjan, X3, Z4, 5, 6 ja 7 -sarjan malleihin ja on näihin suorasovitteinen.

Visuaalisesti DEZENT TB antaa rahoille vastinetta. Erityinen viiden puolan asettelu, jotka kaartuvat sisäänpäin keskustaan, on tyypillisesti BMW:n muotoa. Suurin kovera concave muotoilu on mahdollista bemarin erityisjarrujen avulla. DEZENT TB:n muotoilu on suoraviivainen ja siksi urheilullinen. Suhteet ovat akselisymmetriset ja suhteellisen suurten puolien jakauma on tasapainossa. Muotoilu ilman pieniä osia tekee vanteesta erittäin houkuttelevan - ja myös sen puhdistaminen on helpompaa ... Joskus paras muoto on ”pitää se yksinkertaisena”. Vanteen yksinkertaisuudessaan kiilamaisen muotoisen puolan reunat luovat jännitystä ja dynaamisuutta. Vaikka DEZENT TB noudattaa klassista BMW-mallia ja sallii alkuperäisen keskikupin kiinnittämisen, sen yksityiskohdat tekevät tästä vanteesta ainutlaatuisen.
DEZENT TB - Tiedot ja tiedot
Mitat: 7,0x16", 7,5x17", 8,0x17" ja 8,0x18"
Rakenne: valettu, yksiosainen, 5-reikäinen
Vain BMW:lle
Viimeistely: hopea

TB
TB - Mitat ja tiedot

Tietoja ei löytynyt