DEZENT Leichtmetallräder logo
DEZENT RE black polished shadow side

RE black polished

DEZENT RE Black Polished

Viisi massiivista, voimakasta puolaa ja viileä mattamusta ja etureunasta kiillotettu väri - juuri se tekee DEZENT:n tästä mallista erityisen.

RE  tarjoaa itsensä täydellisenä lisänä useille automalleille. Olipa kyseessä VW Golf VI:n ja Passatin, Audi A3-, 1- ja 3-sarjan BMW:n tai uusi 5-sarjan BMW - DEZENT RE Black Polished tukee uusimpien automallien ääriviivoja. Tämän luomuksen on kehittänyt tunnettu vannevalmistaja, joka tarjoaa hyvää vastinetta laadukkaille vanteille lähes kaikille automalleille. Vannemallista löytyy paljon suorasovitteisia vaihtoehtoja useisiin automerkkeihin ja laajalla kokovalikoimalla.

DEZENT RE Black Polished on kestävä ja sopii jokapäiväiseen käyttöön - täyttäen kovat laatukriteerit ja vanne on valmistettu Saksassa. Laatuvaatimusten seurauksena on, että tämä alumiinivanne soveltuu erityisen hyvin talvivanteeksi, koska vuoden haastavimmatkaan olosuhteet eivät vaurioita vanteen pintaa. Päinvastoin: lumi tarjoaa suuren kontrastin mustan ja kiiltävän kanssa. Tietenkin RE Black Polishedin vankka eleganssi toimii myös kesäaikana, mikä tarkoittaa, että vannetta voi käyttää ympäri vuoden. On sanomattakin selvää, että nämä DEZENT:n luomukset on myös läpikäynyt laajan happotestin uusimpia testausmenetelmiä käyttäen ja että ne ovat myös TÜV-sertifioituja. Hyvän vanteen ei tarvitse olla kallis - se on DEZENT-brändin filosofia.

RE black polished - Mitat ja tiedot

Tietoja ei löytynyt