oikea suunta 
AEZ North pitää sinut oikealla tiellä

Kompassi osoittaa aina kohti pohjoista, ja siihen on oikein hyvä syy. Pohjoinen on tärkein suunta navigoinnissa. Jos tiedät missä pohjoinen on, voit helposti suunnata mihin tahansa maailmankartalla.

Suunnittelun ja teknisen tietotaidon ansiosta uusi AEZ North osoittaa tulevaisuuteen. Tällä uudella vanteella AEZ tuo markkinoille korkealaatuisen tuotteen, joka täyttää erityisesti Volvon suosittujen keskikokoisten autojen vaatimukset. ECE-sertifikaatin ansiosta AEZ North on erityisen sopiva seuralainen malleille XC60, XC40, V90 ja S90. Kaikkialla Euroopassa tämä käytännöllinen vaihtoehto valmistajan alkuperäisille vanteille voidaan asentaa ilman erityistä rekisteröintiä tai hyväksyntää.

Mukautuva ja vahva
Laaja valikoima 18-21 tuumaa lisää vanteen monipuolisuutta ja viiden reiän ansiosta se voidaan helposti asentaa alkuperäisillä pulteilla ja keskikupeilla. 21 tuuman avulla AEZ North saavuttaa jopa 710 kg:n kantavuuden - vahva kumppani, joka varustettu myös upealla ilmeellä.

Kiiltävää pintaa
Tämä hienovarainen ja lineaarinen paripuolainen vanne on saatavana kahdessa värissä; etureunasta kiillotettu gun metal eli AEZ North Dark ja korkeakiiltoinen hopea eli AEZ North High gloss. Molemmat värit takaavat modernin, itsevarman ilmeen ja antavat tyylinäytteen suunnittelusta.

Matka on palkinto, ja pohjoinen on paras vertailupiste mihin tahansa matkaan. Voit helposti tarkistaa, mikä AEZ vanne on paras matkakumppani juuri sinulle. Napsauta vain ALCAR 3D Vannesovitinta, valitse autosi tyyppi ja hyppää AEZ vanteiden maailmaan.

Yksi asia on varma: AEZ North:n ja Volvon kanssa liikut oikeaan suuntaan.


alcar aez dotz dezent stahlrad configurator alcar aez dotz dezent stahlrad configurator alcar aez dotz dezent stahlrad configurator
 
alcar aez dotz dezent stahlrad configurator