sointuvat värit

Valitessasi harmaan sävyjä tai rohkeita yhdistelmiä, vannemarkkinoilla ei ole rajoituksia värien monimuotoisuudelle ja luovuudelle. Muutaman viime vuoden aikana teollisuus on jatkuvasti kehittynyt ja kattaa nyt laajan valikoiman erilaisia muotoja ja värivaihtoehtoja. Huolimatta jatkuvasta kehityksestä klassikoilla, kuten mustalla, hopealla tai grafiitilla, on silti suuri merkitys värin valinnassa. Yleensä saatavana on matta- tai kiiltäviä variaatioita, jotka voivat auttaa luomaan yksilöllisen ilmeen.
Pop-up_1

Vanteilla ilmettä
Jos pidät hiukan tummemmasta autosta väristä, musta vanne parantaa mystistä ja salaperäistä ilmettä. Jos kuitenkin yhdistät tumman vanteen värikkäisiin maaleihin, autostasi tulee todellinen katseenvangitsija. Sekä vanteen musta sävy että silmiinpistävä värimaali tulevat todella edukseen sellaisessa yhdistelmässä. Tummat vanteet, joissa kiillotettu etuosa, ovat myös erittäin näyttäviä ja toimivat myös todellisina katseenvangitsijoina.

Pop-up_2

Korosta yksityiskohtia 
Jos tavoitteena on korostaa tiettyjä piirteitä, suosittelemme, että valitset grafiitin - joka kiiltävänä tai mattapintaisena, tällöin huomio keskittyy vanteen muotoiluun. Tämä yhdistelmä parantaa kontrastia auton ja vanteen välillä, joten se on loistava valinta niille, jotka haluavat autoonsa tyyliä ilman ylimääräisiä   ulkoisia muutoksia.

Pop-up_3

Monimuotoinen vanteen keskusta 
Hopean väriset alumiinivanteet tuovat enemmän loistoa elämäämme. Ne eivät vain heijasta valoa, vaan myös korostavat auton maalipinnasta tulevaa vaikutusta. Hopea sopii jokaiseen auton väriin, sitä on helppo ylläpitää ja sitä voidaan yhdistää monin tavoin - todellinen yleismalli vanneväreistä puhuttaessa.

Pop-up_4

Värikkäitä vaihtoehtoja 
Ja haet vielä enemmän persoonallisuutta ja huomioita, voit "kastaa vanteet maaliämpäriin" ja antaa autollesi ylimääräisen huomion värikkäillä alumiinivanteilla, jotka kiinnittävät huomion jo kilometrin päästä. Luovuudelle ja mielikuvitukselle ei ole rajoja vanteen suunnittelussa.
Pop-up_5

Mikä lopulta merkitsee vanteen värin valinnassa autollesi, on yleinen ulkonäkö. Joten jos haluat olla trendikäs, mietit huolellisesti, mitkä vanteen värit sointuvat ja luovat autoosi haluttua ilmettä ennen vanteen ostamista. Kaikki vanteemme sopivat ympärivuotiseen käyttöön, joten vuodenajalla ei ole merkitystä vanteen valinnassa hoitoa ajatellen.

Ja eikä ole ollenkaan haitaksi tutustua koko valikoimaan DOTZ Vannesovittimen avulla. Muutamalla klikkauksella saat esikatseltua haluamiasi vanteita ja ensivaikutelman siitä, vastaako yleinen ulkoasu omia odotuksiasi.
Teaser