maailman ympäri alcarin kanssa.

Gerfried Swoboda on pyrkinyt "ympäri maapalloa" -projektillaan kiertämään maailmaa neljässä vuodessa Steyr-Puch Pinzgauer 6x6 ajoneuvolla. Hän saavutti matkansa ensimmäisen vaiheen vuonna 2018 ja aikoo saapua lähtöpaikkaansa Salzburgiin vuonna 2022.

Alcar Pinzgauer

Yksi visio. Yksi projekti. One tavoite.
Tr. Gerfried Swoboda ei ole ainoa, joka haluaa kulkea elämän yhteisiä polkuja. Hänen visionsa? Ympäröivä maailmaa neljässä vuodessa vuonna 1990 valmistetulla Pinzgauer 718T -laitteella. Se on suunnitelma. Hänen tavoitteensa on erittäin selkeä, mikä sopii hyvin myös ALCAR:lle.

ALCAR WHEELS GmbH on varustanut Gerfried Swobodan oikeilla jalkineilla, jotta hän pystyisi hallitsemaan kilometrit maailman erilaisilla poluilla ja muilla teillä kuten karkealla soralla ja lietteellä: Vahva DOTZ DAKAR on yksinkertaisesti tehty tälle matkalle, luotettava kumppani hänelle ja hänen Pinzgauer 718T:lle tällä seikkailulla.

Pop-up_2

Kulkuväline: Steyr-Puch Pinzgauer
Pinzgauer kehitettiin Steyr-Daimler-Puchissa Grazissa ja näitä valmistettiin vuosina 1971–2000. Sitä pidetään yhtenä maailman parhaista maastoajoneuvoista. Keski-putkialusta portaaliakseleilla, jotka tarjoavat sensaatiomaiset maasto-ominaisuudet, erottuvat teknisinä erityisominaisuuksina. Pinzgauer oli saatavana eri versioina 4x4 ja 6x6, suljettuna vaununa tai suojapeitteellisenä. Sen rakenne sallii joukon erityisiä korirakenteita sotilas- ja siviilikäyttöön. Noin 30 000 ajoneuvon jälkeen tuotanto Graz-Thondorfissa loppui vuonna 2000. Aktiivisella valmistuskaudellaan ajoneuvo oli jo saavuttanut kulttiajoneuvon aseman.

Pop-up_3

Tähänastinen matkareitti:
Saksa - Puola - Liettua - Latvia - Venäjä - Kazakstan - Kirgisia - Tadžikistan - Iran - Pakistan - Intia - Nepali - Kiina

Huolimatta spartalaisesta ympäristöstä, päivittää Swoboda blogeja säännöllisesti seikkailunhaluisesta matkastaan ympäri maailmaa - hän jakaa mielenkiintoisia vaikutelmia kaukaisista maailmoista ja upeita kuvia.

Tammikuussa 2020 Swoboda jatkaa matkaa seikkailun toisessa osassa.

Katso, se on vaivan arvoista: https://aroundtheearth.world/blogbuch/

Bild_4  Bild_5  

Bild_6  Bild_7

Bild_8  Bild_9

http://www.alcar-wheels.com/