DEZENT TA - uusi SUV autojen vanne.
Ja taas syksy lähestyy talvea ja lämpötilat muuttuvat entistä kylmemmiksi ja vaihtelevimmiksi. Hyvä syy katsoa nykyisiä talvivanteiden malleja - ja valmistautua tulevaan talveen!

Hienostunut kaksipuolainen muotoilu
Näyttävä, ärhäkkä ja dynaaminen. Nämä ovat uuden DEZENT maastoautojen vanteen pääominaisuudet. Hienostunut kaksoispuolainen muotoilu on täydellisessä sopusoinnussa SUV autojen, kuten uuden Volvo XC 40 ja XC 60, Audi Q2, Audi Q3 ja Audi Q5, sekä BMW X3, nykyaikaisen ilmeen kanssa. Teknisesti uusi DEZENT TA on 100% sopiva näille malleille ECE- ja ABE-hyväksyntöjen ansiosta. Uusi vanne sopii myös täydellisesti Hyundai Tucsonille, Hyundai Santa Fe:lle tai Kia Sportagelle. Tämän hopean vanteen kantavuus on jopa 780 kg per vanne ja laaja kokovalikoima välillä 6,5x16" - 8,0x20"

Täydelliset jalkineet kylmään vuodenaikaan SR3 pinnoitteen ansiosta
DEZENT on sitoutunut toimittamaan huippulaatua ja käyttää siksi vain parhaita materiaaleja. SR3:lla saksalainen vanteiden valmistaja takaa myös erittäin kestävän 3-kerrosmaalin, erityisesti kylmäksi vuodenajaksi. Vanteiden puhtaanapito on helppoa eikä maalipinta vaurioitu laadukkaiden pinnoitteiden ansiosta - vastaiskuna tiesuolaa, jäätä, lunta ja hiekkaa vastaan!

Yksinkertaisesti DEZENT, mahdollistaen alkuperäisten kiinnikkeiden käytön
DEZENT automerkkikohtaiset vanteet ovat vanteita, jotka on kehitetty erityisesti tietylle autolle. Tällä tavalla autonomistajat eivät enää tarvitse erillisiä soviterenkaita, ja useimmissa tapauksissa voidaan käyttää valmistajan alkuperäisiä kiinnikkeitä.

DEZENT TA saatavan sekä hopeana (Silver) että musta-kiiltävänä (Dark).

Lue lisää DEZENT TA Silver

Lue lisää DEZENT TA Dark

DEZENT TA (1)DEZENT TA (3)DEZENT TA (2) 


ALCAR DEZENT TA Dark BMW X4ALCAR DEZENT TA DarkALCAR DEZENT TA Dark BMW X4
DEZENT TA Teaser