VAIHTUVA DOTZ VUODENAIKA
 
Vaikka puut tiputtavat lehtensä ja luonto vaipuu odottamaan talvea, DOTZ suosittelee aivan päinvastaista - silloin pitää herätä, turvallisuutesi vuoksi. On aika vaihtaa talvirenkaisiin, koska kun lumi on maassa, silloin on jo myöhäistä. liian myöhäistä.

Huonot tai väärät renkaat ovat turvallisuusriski 
Onnettomuusriski on sama ympärivuoden, vain onnettomuuksien tyypeissä on eroja.  Ajoneuvon hallinnan menetys tai törmäykset takaosaan eli peräänajot tapahtuvat paljon useammin kylmään vuodenaikaan. Osana Gidas-tutkimusta (saksalainen syvyysonnettomuustutkimus) tutkijat ovat havainneet, että noin 94 prosenttia kaikista onnettomuuksista tapahtuu lumisilla teillä. Ja suurin osa onnettomuuksista johtuu renkaan riittämättömästä pidosta. Talvirenkaat ovat ehdottoman välttämättömiä oman turvallisuutesi ja myös lain vaatimusten täyttämiseksi!

Erottamaton pari - renkaat ja vanteet
Ilman rengasta vannetta ei voida asentaa ja ilman vannetta ei rengasta. Tämä erottamaton symbioosi tarkoittaa kuitenkin myös, että nämä kaksi sopivat toisiinsa täydellisesti teknisestä näkökulmasta. Löytääksesi tien "teknisessä viidakossa", DOTZ tarjoaa Vannesovittimen avuksesi. Jokainen kuljettaja voi nopeasti ja helposti löytää itselleen ajoneuvoonsa teknisesti 100% sopivan vanteiden ja renkaiden yhdistelmän, ulkonäköä unohtamatta. Lisäksi DOTZ tarjoaa myös asiaankuuluvat TÜV-sertifikaatit, tiedot sopivista renkaiden paineentunnistimista, jos ne on asennettu ajoneuvoon, ja sopivista varkaudenestolaitteista yhdellä silmäyksellä, erittäin realistisella näkymällä.

Vihreä peukku
Hyvin monimutkaisen aiheen yksinkertaistamiseksi käyttäjä näkee vihreän "SUOSITELTU" -suodattimen, joka on rakennettu Vannesovittimeen. Tämä tarkoittaa, että tehty valinta on 100% teknisesti testattu, se ei vaadi korin muutoksia ja sopii ajoneuvoon täydellisesti.

Tyylikäs läpi talven
Kukaan autostaan nauttiva ja huolta pitävä ei halua ajaa autoaan tylsillä tavallisilla vanteilla. Olemme koonneet sinulle hienon ja näyttävän valikoiman tulevaa talvikautta varten.

DOTZ Misano Grey
Koveran rakenteen tarkoituksena on saavuttaa suuri näyttävä syvyys. Tekninen asiantuntemus ja taidot antoivat DOTZ:lle parhaan mahdolliset edellytykset tähän. ABE-hyväksynnät monille automalleille, kuten Audi A3 - A5, BMW 1 - BMW 5, uusi Mercedes A-sarja sekä perinteiset autot, kuten VW Golf, tarjoavat autoharrastajille runsaasti tyylimahdollisuuksia. Koettele rajojasi! 
 

DOTZ Revvo black Edition
DOTZ on saanut tuntea jatkuvan kovan kysynnän Revvosta, ja on nyt julkaissut ”mustan version” poikkeuksellisesta ristikkäisestä mallista. Olipa kyseessä BMW 1, 3 tai 4-sarjan, Audi A3, A4, A5 tai Golf GTI - DOTZ Revvo “black edition” mattamustana tekee talvesta tyylikkään.

DOTZ CP5
DOTZ CP5: n viiden puolan epäsymmetrinen rakenne luo dynaamisuuden, jota edelleen parantavat rinnakkain kulkevat puolan reunat. Vanne, jolla on avoin, aggressiivinen ja urheilullinen muotoilu, saa pisteet erityisestä suolankestävästä “SR” maalipinnasta, joka tekee CP5:n käytöstä talvella erityisen vaivattoman.

Kuten huomaat, turvallisuusnäkökohta ja tyylikäs houkutteleva muotoilu eivät ole toisiaan poissulkevia. Päinvastoin!
Joten älä unohda vaihtaa vanteita ja renkaita ja pidä hauskaa Vannesovittimen kanssa!

AVAA VANNESOVITIN TÄSTÄ


DOTZ Wechselzeit 1DOTZ Wechselzeit 3DOTZ Wechselzeit 2
DOTZ