HARVINAINEN NÄKY

AEZ Crest DUETOSSA BMW 8 SARJAN CoupéN KANSSA.

BMW 8-sarjan Coupésta on paljastunut todellinen mestariteos, joka saattaa saada sinut pidättämään hetkeksi hengitystä. Vielä enemmän, kun tarkastellaan hintaa… 100 000 eurosta ylöspäin, hengittämisestä tulee jatkuvasti vain vaikeampaa. Valitettavasti tätä ainutlaatuista teosta ei siis todennäköisesti näy kotikaduillasi kovinkaan usein.

Hyvä yhteys
Olet onnekas, jos pääset istumaan BMW 8-sarjan Coupén ohjauspyörän taakse, saattaa sinua hämmästyttää sen standarditekniikka, nimeltään “Live Cockpit Professional”.
Jokainen ominaisuus on yksilöllisesti konfiguroitavissa kuljettajan tarpeisiin ohjauspyörän takana olevasta digitaalisesta instrumenttiyhdistelmästä Head-up-näyttöstä. Ohjauksen helpottamiseksi konfiguroinnit voidaan tehdä monitoimisen ohjauspyörän lisäksi myös äänen ja eleiden avulla.

Moottorin äänet ja kilpa-auton tunne
V8-moottorin kaasupolkimen painallus vie sinut nopeudesta 0–100 km/h vain 3,7 sekunnissa, ja ylimääräisen urheilutilan avulla Coupén möly on kuultavissa jo kaukaa. BMW-sarjan 8 Coupésta on valittavissa V8 Biturbo, jolla on 530 hv tai paljon edullisempi dieselversio. Niille, jotka rakastavat yksinoikeutta, BMW valmistaa M850i xDrive First Edition -sarjan rajoitetun version 400 kappaletta.

Täydellinen viimeistely
Kokonaiskuvan kruunaamiseksi 8 sarjan Coupé -mallissa on AEZ:n ikonimainen malli, AEZ Crest, jossa on alla olevissa kuvissa asennettu vanteet ”kapea-leveä yhdistelmä”, eli edessä 8x20 ja takana 9x20. Tämän hieno, kompakti muotoilu yhdistettynä keskiössä olevaan upotettuun viisikulmioon antaa vanteelle urheilullisen, eleganssisen ja aggressiivisen ulkonäön. Aivan kuten autokin, tämän vanteen kaksinkertaiset ristikkäisesti muotoillut puolat erottuu joukosta ja takaavat ainutlaatuisen ulkonäön.

Mitat ja tiedot: AEZ Crest
Mitat: 7,5x17", 8,0x18", 8,0x19", 9,0x19", 8,0x20", 9,0x20", 9,0x21"
Viimeistely: High gloss hopea
Rakenne: valettu, yksiosainen
TÜV: kyllä
TPMS: 100% TPMS sopiva


BMW-8er-Coupe-1 BMW-8er-Coupe-2

BMW-8er-Coupe-3 BMW-8er-Coupe-5

BMW-8er-Coupe-6 BMW-8er-Coupe-Pop-up-4