neljä dynaamista rengasta

Audi Q3 ja AEZ Crest dark – kun muoto ja laatu yhdistyvät

Jopa pienetkin saavat suuremman jossain vaiheessa, aivan kuten Q3. Karkeasti 10 cm lisää pituutta autoon ei ole ainoa asia, mikä on kasvanut. Sisätila tekee nyt enemmän oikeutta osoittaakseen kuuluvansa SUV perheeseen, koska takapenkin tila on tullut paljon mukavammaksi, kiitos  lisätilan ja yksilöllisesti säädettävien selkänojien ansiosta. Sen lisäksi, että tavaratila on jopa 1525 litraa.

konepellin alla

Mitä tulee Q3 moottoreihin, niin Audi aloittaa kaikki klassikot 2 litran turbobensiinimoottorilla ja 2 litran dieselmoottorilla automaattisen Quattro-mallin lisäksi. Taloudellisempi 140 hv:n TDI moottori tulee markkinoille vuoden 2019 lopulla.

A hyvin vaimennettu sisustus
Kun olet istuutunut autoon, olet täysin erillään ulkomaailmasta. Audi osaa taidon yhdistää huipputeknologian terävään eleganssiin. Virtuaalista ohjaamoa voidaan ohjata helposti vain peukalolla ja keskellä olevasta kosketusnäytöstä löytyy paljon erilaisia asetuksia juuri oman näköisen ja tuntoisen auton luomiseksi.

suunnittelun täysosuma

Urheilullisesti muotoillut kaarevat muodot, se on uusi Q3:n ulkoasu. Kolmiulotteinen kahdeksankulmainen yksirunkoinen etusäleikkö ja Audille tyypilliset LED-ajovalot ovat kerrassaan vaikuttavia. Audi Q3:n ohjaamon yläpuolella olevan laajan rungon ja jyrkemmän takaluukun ansiosta Audi Q3 näyttää vieläkin enemmän SUV autolta.

täysin linjassa trendien kanssa
Tyylikkäät autojen omistajat luottavat erittäin tyylikkääseen suunnitteluun aina katosta alaspäin. AEZ Crest Dark täyttää nämä kriteerit. Trendikäs viimeistely ja kaksinkertaiset puolat korostavat Audi Q3:n luotettavaa ja urheilullista ulkoasua. AEZ Crest Darkin mitat 8x20" korostavat auton ulkonäköä ja maastoautomaisuutta. 

AEZ Crest Dark – Tiedot & Faktat:
Mitat: 7,5x17", 8,0x18", 8,0x19", 9,0x19", 8,0x20", 9,0x20", 9,0x21"
Viimeistely: Tumman harmaa-kiillotettu etureuna
Rakenne: valettu, yksiosainen, 5-pulttinen kiinnitys 
TÜV: kyllä
TPMS: 100% TPMS sopiva

Audi-Q3-on-AEZ-Crest-dark-1 Audi-Q3-on-AEZ-Crest-dark-2

Audi-Q3-on-AEZ-Crest-dark-3 Audi-Q3-on-AEZ-Crest-dark-4

Audi-Q3-on-AEZ-Crest-dark-5 Audi-Q3-on-AEZ-Crest-dark-6

Audi-Q3-on-AEZ-Crest-dark-7