uusi DOTZ Misano grey
Täydellinen muoto ja selkeä sanoma - DOTZ Misano grey yhdistää nämä näyttävästi!

DOTZ
ei ole keksinyt uudelleen alumiinivannetta, mutta sen suunnittelun lähtökohta oli hyvin selvä: "kaikki muut". Siksi kehitysvaiheen aikana tuli jo selväksi, että ainutlaatuinen muotoilu tekee selkeän eron muihin nähden.
Ja mennessä askeleen vielä muita edemmäs, DOTZ lisäsi ylimääräisen annoksen teknologiaa, voimaa ja taitoa.

Nimi kertoo kaiken

Kaikki tämä yhdistettynä yhteen alumiinivanteeseen - DOTZ Misano grey. Nimi ei ole sattumaa, koska siinä viitataan "Misano World Circuit Marco Simoncelliin". Italian Superbike ja DTM Moto GP kilparataan, joka on tunnettu moottoriurheilun kilparata.

Suunnittelu - todellinen mestariteos
DOTZ-projektiautomallin DD2.JZ-konseptiversiosta tuli täysin uusi muotoilu. Offset-puolat muodostavat erityisen aggressiivisen ja terävän ulkoasun. Kovera rakenne, joka saavuttaa "maksimaalisen suorituskyvyn" teknisen asiantuntemuksen ansiosta, ja ylimääräiset kapeat puolat, jotka antavat vanteille näyttävyyttä, ovat DOTZ Misano Greyn sydän ja sielu.

Korkea kantavuus ja ABE-hyväksyntä mahdollistavat monien automallien näyttävyyden lisäämisen uudella DOTZ-vanteella. Olipa pieni tai suuri, Audi A3: sta A5: een, BMW 1 - BMW 5, uusi tai klassinen auto: DOTZ Misano Grey on monipuolisempi kuin mikään vastaava vanne.

Faktat ja Tiedot: DOTZ Misano Grey
Mitat: 7.5x17, 8x18, 8x19, 8.5x19, 9.5x19, 8.5x20, 9.5x20 tuumaa
Viimeistely: grafiitin harmaa
Rakenne: valettu, yksiosainen, 5-pulttinen kiinnitys
Kantavuus: jopa 740 kg
TPMS: 100% TPMS sopiva 
ABE: laaja valikoima eri automalleja 
Takuu: 3 vuotta

Dotz Misano grey (1)Dotz Misano grey (2)Dotz Misano grey (3)Dotz Misano grey (4)Dotz Misano grey (5)Dotz Misano grey (6)

Dotz