täyttä höyryä läpi talven

AEZ Steam graphite: tyyliä ja hauskuutta 

Märkä. Kylmä. Liukas. Kun tämä vaihe syksystä on käsillä, autoilijoiden kannattaa varautua tähän huolella. AEZ Steam Graphite osoittaa, että kylmästä säästä huolimatta ei tarvitse tinkiä tyylistä ja hauskuudesta. Tämä on poikkipuolainen vanne, joka on klassisesti muotoiltu, toimii erinomaisesti läpi talven. Sen optiikkaa korostaa Mercedes E Cabrioletin urheilullinen kosketus. "Höyryt" löytyvät yksityiskohdista.

Harmaata eleganssia
Nämä näyttävät alumiinivanteet, joissa on tyylikäs ja trendikäs väri, grafiitti matta, tarjoavat mielenkiintoisen vastapainon talviseen ilmapiiriin. Näiden ensiluokkainen lakkaus on ehdottoman välttämätönja luotettava suoja tiesuolaa ja aggressiivista säätä vastaan.


Talvenkestävä SR3 pinnoitteen ansiosta
Nimi muodostuu sanoista “salt resistant”,eli suolan kestävä ja numero 3-kerroslakkauksesta. Tähän kuuluu pohjamaali, värikerros ja päällyslakka. AEZ Steam graphite on ihanteellinen valinta tehokkaille ajoneuvoille, joissa on porrastetut renkaat.

ECE - Kermana kakun päällä
AEZ on lopettanut turhat paperit ja  tarjoaa uuden AEZ Steamin ECE-hyväksynnällä. ECE-hyväksytty vanne voidaan asentaa useisiin automalleihin ilman GOP:tä tai muita erillisiä hyväksyntöjä.

Näin talven pitäisi olla!

AEZ Steam graphite 224x130 (1) AEZ Steam graphite 224x130 (2)

AEZ Steam graphite 224x130 (3) AEZ Steam graphite 224x130 (4)