valmiina talveen?

se on täällä ennen kuin huomaatkaan!

Muistatko, mitä kaikkea kuuluu talveen varustautumiseen? Osoitteesta http://www.readyforwinter.eu/ löytyy tärkeimmät muistikohdat, jotka ALCAR on koonnut sinun avuksesi varautumiseen talvea varten. Yllätä talvi ennen kuin se yllättää sinut! 

Kauden alusta loppuun 
"Lokakuusta pääsiäiseen" on yksinkertaisin muistisääntö, joka on jokaisen autoilijan muistettava, koska talvirenkaat ovat pakollisia useissa Euroopan maissa, tietysti sääolot huomioiden. Vaikka ympärivuotisten renkaiden testitulokset ovat olleet positiivisia viime vuosina, mikään näistä päihitä "oikeita" talvirenkaita. Vanteet ja renkaat yhdessä ovat ainoa ja siksi tärkein yhteys tiehen. Siksi näiden kanssa ei pidä tehdä kompromisseja.

Vaihda renkaat riittävän ajoissa 
Kun lämpötila laskee alle +7 ° C: een, tulee talvirenkaat asentaa alle. Vain talvirenkaat, joissa on merkinnät M+S, M.S. tai M&S yhdistettynä alppi-symboliin ja vähintään 4 mm kulutuspinnan syvyys (läpimitat 5 mm) ovat laissa sallittuja talvirenkaita. Talvirenkaiden kumiseos vaihtuu kesärenkaisiin nähden, talvirenkaat ovat pehmeämpiä ja siksi joustavampia alemmissa lämpötiloissa kuin kovemmat kesärenkaat.

Vannehemmo: päähenkilö, jolla on pieniä puutteita
Vannehemmo on ystävällinen, miellyttävä ja turvallisuuden päälle ymmärtävä kuljettaja. Hänen turvallisuuden tietoisuudessa on kuitenkin parantamisen varaa. Tämä käy ilmi, kun katsot kolme ALCAR syksyn kampanjan lyhyttä videota. Mutta onneksi Vannehemmo on avoin neuvoille.

Jälleenmyyjät ympäri Eurooppaa tarjoavat 100% hyväksyttyjä vaihtoehtoja
Voit kertoa toiveesi alan todellisille asiantuntijoille ja he täyttävät toiveesi ja löytävät juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Helppoa ja yksinkertaista! Tieto, kokemus. laadukas asiantuntemus ja yksinkertainen sekä' nopea toiminta erottaa jyvät akanoista. Yli 23 000 ALCAR-jälleenmyyjää ympäri Eurooppaa ovat renkaiden, vanteiden ja TPMS tunnistimien asiantuntijoita, jotka auttavat joka tilanteessa - vieläpä ihan nurkan takana sinua. Tutustu jo etukäteen, löydä autosi ja siihen sopivat vanteet ALCAR 3D Vannesovittimesta.
readyforwinter news