yhdistelmä tyyliä
Kaksi, jotka voivat tehdä melkein mitään vaan:
 Jaguar XF Sportbrake ja AEZ Steam grafiitti.


Tyylikäs iso kissa
Estate-autot ovat käytännöllisiä. Jaguarilla on XF Sportbrake, joka voi olla samalla tyylikäs ja klassinen. Tämä lähes viisi metriä pitkä, lempeä jättiläinen yhdistää selkeät linjat, korkealaatuiset materiaalit, hienostuneen alustan ja käytännöllisen käsittelyn.

Monipuolinen sisätila
Takaistuimen hyvä jalkatila taataan 5 cm kasvaneella akselivälillä. Taitettavien selkänojien ansiosta saavutetaan on jopa 1700 litran säilytystila, joka voidaan täyttää vaivattomasti alhaisen perälaudan takia. Teknisesti Jaguar XF on monitaitoinen. Kuljettajan uneliaisuuden tunnistin havaitsee kuljettajan vireystilan, vetokytkimen ansiosta auto liukuu lujasti asfalttia pitkin ja lukuisat kuljettajan avustusjärjestelmät tarjoavat helpotusta.

Taitava tulee harvoin yksin
AEZ Steam grafiitin avulla Jaguar saa tasavertaisen kumppanin. Sen sisäänpäin taivutetuilla 15 puolilla ja trendikkäällä grafiittimaalilla Jaguar saa ulkonäköä vielä asteen enemmän. Teknisesti hienostunut ja klassisella, mutta modernilla muotoilulla vanteet erottuvat joukosta. Kohokohtana: AEZ Steam on  ECE hyväksytty vanne.

Höyryävän kuumalla tyylillä AEZ Steam grafiittia ja Jaguar XF Sportbrakea.

AEZ-Steam-grahite-1 AEZ-Steam-grahite-2 
 
 AEZ-Steam-grahite-3 AEZ-Steam-grahite-4

  aez dotz dezent alcar stahlrad configurator AEZ-Steam-grahite-7

 aez dotz dezent alcar stahlrad configurator aez dotz dezent alcar stahlrad configurator