AEZ Forged Sarja
HUIPPULAATU TEKEE KAIKEN TOISIN

Perinne ja modernismi ovat usein lähellä toisiaan. Joskus niitä liitetään jopa yhteen, lopulliseen tuotteeseen. AEZ Forged sarja tuo näyttävän lisän AEZ alumiinivanteiden joukkoon.

AEZ Steam.forged on ensimmäinen AEZ taottu vanne, jolla on ECE-hyväksyntä, joten se on täysin hyväksy Tesla Motors S- ja X-malleille.

Taotuilla alumiinivanteilla on pitkät perinteet. Autoteollisuus käynnisti ensimmäiset testit näille jo 1930-luvulla. Siitä lähtien kehitystä ja muutosta on tapahtunut paljon.
 
aez dotz dezent stahlrad konfigurator felgen wheels 
 

vähemmän on enemmän

 
Taotut alumiinivanteet ovat peräisin kilpailuista ja moottoriurheilusta. Tässä haetaan korkeaa vakautta ja erittäin alhaista painoa. Näin ollen kyseessä täydellinen sopivuus urheilulliselle ajajalle. Tämä antaa etulyöntiaseman valettuihin alumiinivanteisiin verrattuna. Korkeammista kustannuksista huolimatta monet auton omistajat ovat vakuuttuneita siitä, vanne muodostaa lopullisen hienostuneisuuden auton ulkonäköön. UudellaAEZ Steam.forged vanteella on ECE hyväksyntä.
AEZ FORGED SERIES DOTZ DEZENT STAHLRAD KONFIGURATOR
 

HUOLTOVAPAATA HIENOSÄÄTÖÄ


AEZ tarjoaa Steam.forged: n porrastetun asennuksen vanteille 8.5x21 ja 9x21 S-mallille sekä 9x22 ja 10x22 X-mallille, vain sähköisille Tesla-autoille. Paino on tärkeä osa urheilullisia Tesla Motors -autoja. Siksi ensimmäisessä vaiheessa AEZ Forged. sarja  keskittyy näihin autoihin takaamaan puhtaan suorituskyvyn.

LIIKKUVUUDEN KESTÄVÄ TULEVAISUUDEN KEHITTÄMINEN

Viime vuosien kehitys on osoittanut selvästi liikkuvuutta edistävät toimenpiteet. Korkeimpien materiaalien ominaisuuksien ansiosta taotut vanteet ovat muun muassa tärkeässä asemassa autoteollisuuden tulevissa vaatimuksissa.
aez forged series dotz dezent stahlrad konfigurator

 

AEZ FORGED DOTZ DEZENT STAHLRAD KONFIGURATOR

 

AEZ FORGED DOTZ DEZENT STAHLRAD KONFIGURATOR

 

AEZ FORGED SERIES DOTZ DEZENT STAHLRAD KONFIGURATOR

 

AEZ FORGED SERIES DOTZ DEZENT STAHLRAD KONFIGURATOR

 

AEZ FORGED SERIES DOTZ DEZENT STAHLRAD KONFIGURATOR

 

 
MAKSIMUUDEN OPTIMOINTI

Materiaalina vanteissa käytetään alumiinia 6061 T6, jota on pääasiassa ilmailuteollisuuden kevyissä rakenteissa. Tämä tarjoaa parhaan edellytyksen taottaville vanteille. Teknisesti uudella vanteella AEZ napauttaa kaikkia mahdollisuuksia tarjoamalla vanteen tyylikkäästi sulkeutuneet pinnat ja optimoidun yleisen suorituskyvyn. Huolimatta 30 prosentin painonpudotuksesta AEZ kestää suuria kuormituksia.

Tämä on mahdollista hienostuneella taontatekniikalla, joka saavuttaa paremmat vahvuudet alemman materiaalin paksuuden suhteessa tavallisiin metalliseoksisiin. Sekä visuaalisesti että teknisesti AEZ vie askeleen pidemmälle ja uudistaa alumiinivanteet, jossa on keraaminen viimeistely. Tämän lisäksi vanne saa erittäin kovan, läpinäkyvän akryylipinnan, joka suojaa maalia.


AEZ Steam.forged – Faktat ja tiedot:

Mitat:
8,5x21, 9,0x21, 9,0x22, 10,0x22 tuumaa
Viimeistely: keraamisesti kiillotettu
Valmistus:
taottu
Kantavuus: 
jopa1030 kg
TÜV: kyllä
ECE:
Tesla Model S ja Model X
TPMS:
100 % TPMS soveltuva

aez dotz dezent stahlrad konfigurator wheels felgenaez dotz dezent stahlrad konfigurator wheels felgenaez dotz dezent stahlrad konfigurator felgen wheels 
aez dotz dezent stahlrad konfigurator felgen wheels