ALCAR 3D vannesovitin FACELIFT 
paljon uutta tavaraa kolmanteen ulottuvuuteen
  • Yleisesti parannetut toiminnot 
  • Automaattinen ajoneuvon valinta rekisterinumeron avulla
  • Suositussuodatin – 100 % teknisesti hyväksytyt
  • Suodatin merkkikohtaisille vanteille
  • Realistinen laatu ajoneuvon ulkonäössä
  • Parannettu Toivelista -toiminto
  • Yli 1000 automallia valittavissa 3D näkymässä
ALCAR 3D Facelift Vannesovitin tarjoaa uuden, yksinkertaistetun valikon ja helposti ymmärrettävät suositussuodattimet. Tekemällä visuaalisia ja teknisiä muutoksia käyttökokemusten perusteella ALCAR haluaa tarjota entistäkin paremman kokemuksen vanteiden valintaan tulevalle kaudelle.  Hemmottele itseäsi ja näe yli 1000 automallia realistisessa 3D näkymässä.
ALCAR AEZ DOTZ DEZENT ENZO STAHLRAD

Innovatiivinen 3D Vannesovitin 
360 astetta yksityiskohtaista huomioita

ALCAR 3D vannesovittimessa on entisestäkin laajempi valikoima automerkkejä ja -malleja, aina uusimmista malleista lähtien. Ensimmäistä kertaa ALCAR vanteiden laaja valikoima katseltavissa valokuvamallein. Täysin uudistettu käyttöliittymä, joka näyttää käyttäjälle kaikki tiedot vanteisiin, renkaisiin ja rengaspaineen valvontajärjestelmiin (TPMS) liittyen yhdellä silmäyksellä. Kaikki tämä erittäin houkuttelevalla tavalla. Käyttäjät voivat saada nyt uuden, tulevaisuuteen suuntautuvan vannesovitinkokemuksen.
ALCAR AEZ DOTZ DEZENT ENZO STAHLRAD

Määritä autosi 
Automaattinen autojen valintatoiminto rekisteritunnuksen kanssa, vie autoilijan välittömästi mielenkiintoisimpaan valikkopisteeseen - vanteen valintaan. Käyttäjät pystyvät kääntämään valitun auton 360 asteen kulmaan vapaasti omalla akselillaan tarkastelemaan sitä eri vanteiden malleilla.

Vihreä peukalo
Näkymän yksinkertaistamiseksi vannesovitin on nyt varustettu vihreällä SUOSITUS-suodattimella. Näin valinta on 100% teknisesti hyväksytty, ei vaadi runkomuutoksia ja sopii täydellisesti kyseiseen autoon. Lisäksi vannesovitin näyttää teknisesti vastaavia renkaita vastaavilla varmenteilla (VTA,ECE). Jos käyttäjä haluaa jotain ylellisempää, joka saattaa tarvita jotain muutoksia, onnistuu se helposti muuttamalla suodattimen asetuksia. 
ALCAR AEZ DOTZ DEZENT ENZO STAHLRAD

Automerkkikohtaiset vanteet
Automerkkikohtaiset vanteet ovat vanteita, jotka on kehitetty erityisesti valitulle automerkille. Kun valitset näitä vanteita, asennukseen ei tarvita erillisiä soviterenkaita. Useimmissa tapauksissa myös alkuperäiset kiinnikkeet ja keskikupit sopivat suoraan näiden vanteiden kanssa. Valitun vanteen yksityiskohtaiset tiedot löytyvät 3D vannesovittimesta.

ALCAR pitää mielessä. Käyttäjä jakaa tiedon.
Muistitoiminnon ansiosta käyttäjät voivat tallentaa omat vannekokoonpanonsa valintojen jälkeen yhdellä klikkauksella ja ottaa esille taas seuraavalla käyntikerralla vannesovittimessa.  JAA -toiminto on nopea keino pyytää toisen mielipide esimerkiksi perheenjäseniltä tai ystäviltä. 
ALCAR AEZ DOTZ DEZENT ENZO STAHLRAD
Yhteensopivat rengaspaineen valvontajärjestelmät (TPMS)
Rengaspaineiden valvontajärjestelmät ovat sisäänrakennettuja ajoneuvojärjestelmiä rengaspaineen jatkuvaan valvontaan. Jos painehäviötä tapahtuu yhdessä tai useammassa renkaassa, järjestelmä ilmoittaa siitä suoraan kuskille auton sisätilaan. ALCAR on tehnyt usean vuoden ajan intensiivistä tutkimusta ja kehitystä TPMS-tunnistimista. Uusi vannesovitin tarjoaa 100% teknisesti hyväksyttyä suositusta autolle sopivista tunnistimista. 

YHTEENVETO: teknisesti hyväksytty kokonaispaketti – 360 astetta
Tästä seuraa se, että käyttäjät saavat täydellisen yleiskuvan vanteista, renkaista ja tunnistimista. Ohjelmiston asiantuntijat lisäsivät 52 kuvaa per auto, jotta autot näyttävät näytöllä realistisilta. Sen lisäksi ALCAR pystyy vaikuttamaan kvalitatiivisesti valokuva-realistisella näytöllä viimeisteltyihin yksityiskohtiin ja 100% teknisesti hyväksyttyihin tietoihin.
ALCAR AEZ DOTZ DEZENT ENZO STAHLRAD

KÄYNNISTÄ 3D vannesovitin