herätys, tiesuola tulee
resepti sitä vastaan: sR3 

Osoitteessa http://www.sr3-saltlab.com/ auton omistajat pääsevät erityiseen laboratorioon, jossa testataan alumiinivanteiden talvikäyttöä kovimmissa olosuhteissa. Tässä on ainutlaatuinen tiedotuskampanja.

Märkä ja kylmä ja tiesuola. Taistelu on tullut seuraavaan kierrokseen!

On vaikeaa kumota huhu, jonka mukaan alumiinivanteita ei tulisi käyttää lumessa ja jäässä. Siksi ALCAR on tällä kertaa käyttänyt "testaajan" palveluita entistäkin kovemmissa olosuhteissa. Olipa kyseessä sitten 120kg lumitykistä, 20kg jääkuutiot tai tiesuolaa. Kestävätkö vanteet kaiken tämän? Saltlabin online-tiedotuskampanja näyttää vääräksi pitkään vallalla olleet tiedot humoristisella tavalla. Katso ja koe itse, että saako tiesuola ja jää mitään aikaiseksi ALCAR alumiinivanteisiin talviaikaan, sillä vastaus on, että vanne on voittamaton. ALCAR mallistosta löytyy jokaiselle auton omistajalle sopiva alumiinivanne myös talvikauteen.

Vieraile superlatiivien vannetestauksessa: http://www.sr3-saltlab.com/

Saltlab-sekoitus:
Bonuksena niille, jotka vierailevat  tutustumassa testivideoon, on mahdollisuus voittaa haluttu vannesarja ja päästä itsekin SR3 testaajaksi. Ryhdy asiantuntijaksi ja vastaa pariin kysymykseen. Kaikki tämä osoitteessa     sr3-saltlab.com.

aez dotz dezent enzo stahlrad SR3 aez dotz dezent enzo stahlrad SR3 aez dotz dezent enzo stahlrad SR3
 
aez dotz dezent enzo stahlrad SR3