ALCAR group
ALCAR Group on euroopan numero 1 henkilöautojen alumiini- ja teräsvanteiden jälkimarkkinoilla!

ALCAR on kansainvälisesti aktiivinen teollisuuden toimija, jonka strategia on keskittyä tukkukauppaan ja  teräs ja alumiinivanteiden valmistamiseen. ALCAR Group on Euroopan jälkimarkkinoiden markkinajohtaja teräs- ja alumiinivanteiden valmistajana. ALCAR Groupin perustana on innovatiivisuus, muotoilu, ensiluokkainen tuotanto, teknologia ja palveluorientoitu logistiikka. ALCAR yhdistää muotoilun ja tuotekehityksen, tuotannon, markkinoinnin sekä myynnin oman konserninsa sisällä.

Yrityksen verkostoon kuuluu noin 30 yritystä, yli 1200 työntekijää 15 maassa ja viisi brändiä.
ALCAR Groupin pääkonttori sijaitsee Hirtenberg:ssä Itävallassa, noin 35 km päässä Wienistä.

ALCAR Groupin brändit 
ALCAR Group tarjoaa teräs- ja alumiinivanteita seuraavien brändien alla:

Alumiinivanne brändit:
AEZ - MUOTOILU. LAATU. ELÄMÄNTAPA.
DOTZ - TRENDI TUNING. CUSTOMOINTI.
DEZENT - NUORI. MODERNI. JÄRKEVÄ.
ENZO - SUOSITTU. VAHVA. HINTATIETOINEN.
Teräsvanne brändi
ALCAR STAHLRAD - HUIPPULAADUKAS. LAAJA KOKOVALIKOIMA.

ALCAR:n vahvuusksia ovat nopea reagointi markkinoiden muutoksiin ja tarpeisiin sekä asiakaslähtöisten tuoteideoiden ja muotoilun toteutuksessa. ALCAR:n vannevalikoima kattaa henkilöautot , SUV, pakettiautot ja offroad autot - muodostuu brändeistä AEZ, DOTZ, DEZENT, ENZO sekä ALCAR STAHLRAD.

"Made in Germany“
ALCAR luottaa laatuun ja sen takaa "Made in Germany". Alkuvuodesta 2005 ALCAR aloitti historiansa suurimman rakennusprojektin, minkä valmistuttua AEZ PRODUCTION -tehdas valmistui ja tehdas pystyy nykyään tuottamaan yli 1.2 miljoonaa alumiinivannetta vuodessa ja  kooltaan se on14,000 neliömetriä.

Brändeillään ALCAR Group kattaa koko kohderyhmänsä. Vannevalikoima henkilö- ja pakettiautoissa, off road ja SUV autoissa on hyvin laaja ja monipuolinen Kokovalikoima on 14 " - 22" , noin 72 mallia ja keskimäärin 1, 800 tuotenumeroa ja miljoonia soveltuvuuksia. Kaiken tämän mahdollistaa 17 varastoa ympäri Eurooppaa, jotka yhdessä muodostavat noin 800 000 alumiinivanteen varaston. Tämän laaja ja suuri varastoverkosto ja -määrä takaa aina korkean ja nopean saatavuuden.

YHTEYSTIEDOT
ETSI JÄLLEENMYYJÄ

AEZ DOTZ DEZENT ENZO