ALCAR 3D vannesovitin
Uudet näköKULMAT innovatiivisella ALCAR 3D VANNESOVITTIMELLA 

ALCAR vannesovitin yhdistää käyttäjäystävällisen ja tarkan yksityiskohtiin kiinnittyvän näkymän vanteista autojen alla, jotta näyt realistisesti miltä ALCAR vanteet näyttävät valitun auton alla. Valitse auto yli tuhannesta automallista, jonka voit varustaa haluamallasi tyylikkäälläAEZ, DOTZ, DEZENT, ENZO ja ALCAR STAHRAD vanteella. Helposti ymmärrettävät ja selkeät suodattimet helpottavat valintaasi sopivan vannemallin löytämisessä autoosi.

PÄÄTELMÄ: teknisesti hyväksytty kokonaispaketti - 360 astetta

KÄYNNISTÄ VANNESOVITIN
 

360° autonäkymä

3D erittäin korkealaatuinen vannesovitin, jollaista ei ole ennen nähty.

Löydä haluamasi ALCAR vanteet korkealaatuisimmalla näytöllä viimeisiin yksityiskohtiin asti: erilaiset reunaviivat, näköalat, tummat valot, koverat ja kuperat pinnat.
360 °: n vannesovittimen realismi ja sileys ovat vertaansa vailla.ALCAR VANTEET

Todelliset vanteet 14” vanteista aina kokoon 21”.

Miten vanteen koko muuttaa autoni ulkonäköä? Olisiko se kiiltävä hopeanvärinen tai mattamusta? Olisiko 18 tuuman lippavanteet hyvin sopivat autooni vai pitäisikö mieluummin ottaa concave (kovera) pintainen mahtava 20 tuumainen? Selvitä sopivuus uudella Vannesovittimella!YLI 1000 AUTOA 3D:nä

lukuisia automalleja saatavilla 3d realistisina näkyminä.

Yli 1000 automallia, mukaan lukien kaikki uusimmat automallit, joissa on melko harvat värisävyt, ja kaikki ALCAR vanteet valittavina 3D vannesovittimessa. Uusia malleja kaikki yksityiskohdat huomioiden lisätään valikoimaan jatkuvasti. Näin ensimmäistä kertaa ALCAR vanteiden laaja valikoima voidaan katsella valokuvamallein valitussa autossa. 
ALCAR SUOSITUS 
SUOSITUSSUODATIN – 100 % TEKNISESTI SOPIVA 

Asioiden yksinkertaistamiseksi vannesovitin on varustettu vihreällä "SUOSITUS"-suodattimella. Näin valinta on 100% teknisesti hyväksytty, ei vaadi korimuutoksia ja on sopii täydellisesti kyseiseen autoon. Lisäksi vannesovitin näyttää teknisesti sopivia renkaita vastaavilla varmenteilla (VTA, ECE). Jos käyttäjät haluavat jotain lisää, jotka saattaa vaatia muutoksia tai tosiverenkaita autoon,. he voivat tehdä sen helposti muuttamalla suodattimen asetuksia.
AUTOMERKKIKOHTAISET VANTEET
VANTEET, JOTKA SUUNNITELTU JUURI SINUN AUTOOSI

Valitse monista automerkkikohtaisista vannemalleista juuri sinulle miellyttävin. Kun käytät näitä vanteita, asennusta varten ei tarvita erillisiä soviterenkaita. Useimmissa tapauksissa voidaan käyttää autossa alkuperäisiä kiinnikkeitä ja keskikuppeja. Yksityiskohtaiset tiedot ovat valitun vanteen tuotetiedoissa.
TUNING

AMG, BMW M and Audi S line paketit mukana.

ALCAR vannesovitin sisältää myös alkuperäiset virityspaketit, kuten Mercedes AMG, BMW M tai Audi S -line, lisää ne vain yhdellä klikkauksella! Mitään muuta? No, vielä enemmän ominaisuuksia: Entä autosi madallus tai tummennetut ikkunat?tuntemus

perustuu syvälliseen tekniseen alcar asiantuntemukseen 

Vannesovitin perustuu vuosien kokemukseen vanteista, renkaista, autoista, TPMS:sta ja lukemattomista TÜV-hyväksynnöistä, jotka on tallennettu tekniseen tietokantaamme. Tästä seuraa, että käyttäjät saavat täydellisen katsauksen vastaaviin vanteisiin, renkaisiin, lisävarusteisiin ja TPMS-hyväksyntöihin.

KÄYNNISTÄ VANNESOVITIN

BMW 6 Series Gran Coupe Sedan 2013 on AEZ Straight shine
ALCAR 3D Configurator wheels ALCAR 3D Configurator Cars 


ALCAR 3D Konfigurator recommendet symbol
ALCAR 3D Configurator car-specific wheels
ALCAR_3D Configurator Tuned BMW M4 
ALCAR 3D Configurator knowledge